Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 強國網拍見到擬似貓女anne hathaway值髮頭雕!!

恐怖.......................................
炒飯俠 發表於 24-11-2012 11:25 PM

係,一個充滿住負能量嘅女巫!
回復 20# oscaryiu

呢個頭雕都吾差呀 , 二魚多好似都o.k. 喎 !!!
頭像被屏蔽
強國厲害之處~連HT未出既AVENGERS版 BLACK WIDOW~...都有!! 重要2魚幾草!?
oscaryiu 發表於 25-11-2012 02:23 AM

Ching 可否 pm 邊到買到 :64::64:

哦…… 綾瀨遙!!
應該係 綾瀨遙喇……起碼佢係剪過齊陰頭的!
都接近少少  無咁離題……:?

[img] [/img]
醜樣到嚇死人

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
強國 BLACK WIDOW,各師兄淘x網找找看!!
算吧啦...大家睇細廠將就住嚟睇姐...
如果果個bw係ht,我保證插足200頁..
有D似陳慧嫻, anyway, 隻anne頭我都入左,同官圖相差好遠
回復 13# 監獄兔

She is Eun jung Ham 含恩靜.

From Wiki  -  咸慇晶[1][3](韓語:함은정,英語:Ham EunJung,1988年12月12日-),韓國女子團體T-ara成員之一。本為兒童演員,早在1995年參演KBS韓劇《看新時代不知道大人》,之後一直有參演電視劇和電影。她在某電影拍攝過程中通過導演介紹與Core Contents Media代表金光洙見面,並加入Mnet Media當練習生。由於在T-ara出道前三年已加入公司接受訓練,因此她是T-ara中資歷最深的成員,故在2009年7月29日T-ara正式出道時被選為隊長。
發惡夢...  :72:
回復 8# fourson

鄭裕玲:66:我笑了...又真係似
回復 20# oscaryiu

其實係唔係翻上一隻黑寡婦再換短髮咋。。。。
對貓女有要求,有期待,但係呢款真係麻麻地!!
~ H T 請 出 好 D ~

oscaryiu 發表於 24-11-2012 22:56

有 點 像 D O 姐
回復  oscaryiu

其實係唔係翻上一隻黑寡婦再換短髮咋。。。。
jackfiend 發表於 26-11-2012 01:18 AM

好明顯係啦……
其實如果已有version.1既……
索性剪左把頭髮 再開返呢張相對一對
你就會發現又慳返幾百蚊了……