Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 強國網拍見到擬似貓女anne hathaway值髮頭雕!!

[quote]呢個? 個名係 Eun Jung......唔知係乜水
監獄兔 發表於 25-11-2012 12:55 AM [/quote

:?

呢個係咸恩靜??!!……

唔係呀……
[quote]呢個? 個名係 Eun Jung......唔知係乜水
監獄兔 發表於 25-11-2012 12:55 AM [/quote

...
薜安 發表於 25-11-2012 01:26 AM

真係唔知:?
就當係……人地成隊組合既喎
有排出了……不過對K廠既野有保留……
官圖同實物又有些出入
我有點懷疑係咪真係手雕既

都好既……起碼知大概係咩人物
就當係……人地成隊組合既喎
有排出了……不過對K廠既野有保留……
官圖同實物又有些出入
我有點懷疑係 ...
薜安 發表於 25-11-2012 01:48 AM

算啦~~~當係素人會好既d:34:
強國厲害之處~連HT未出既AVENGERS版 BLACK WIDOW~...都有!! 重要2魚幾草!?

?!!……強國出左d咁野?!!
又幾好喎……HT果隻太靚喇……但仲未係“可動眼“
變成木美人……強國呢隻明係抄HT version.1再配短髮
但勝在夠自然 有點殺氣……
HT開始出埋d高級芭比……有點離題
好心係時候出動眼女同全包體啦……
比d進步HT迷……咪下下侍住出電影人物賺得咁盡咋……
睇睇HS流出來果套野啦 植髮 動眼 全包仲有埋陰影
有心隊你都過晒頭啦……
強國人好極端 一係好很求其 一係過晒你頭
所以 黃小姐我都無訂 因為HT 太唔長進了
似怪誕城..................................
強國厲害之處~連HT未出既AVENGERS版 BLACK WIDOW~...都有!! 重要2魚幾草!?
oscaryiu 發表於 25-11-2012 02:23 AM

Would C+Hing please PM me where to buy this 頭雕? :64:
係韓國仔Kumik 出果D頭雕黎

仲有一個凌瓎遙,唔講覺得幾靚,一講根本係第二個人
Kumik總是給我一種粗製濫造GE感覺

只有這顆碧咸頭雕令我感到滿意:67:
http://toysdaily.com/discuz/view ... 711&highlight=Kumik
整容失敗最佳例子
頭像被屏蔽
鄭裕玲都有廠出
fourson 發表於 24-11-2012 11:54 PM

出《神奇兩女俠》?:@
呢個? 個名係 Eun Jung......唔知係乜水
監獄兔 發表於 25-11-2012 12:55 AM

咸慇晶?但見到幅相聯想到容祖兒
Kumik 同 headplay 有得比。