Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 今明兩日舉行的公開模型大賽, 已加新相~

由於今日收件去到六點, 我比較早走, 一路都有人交件. 以下係去到大約 12:30 時o既參賽作品. 當中不乏精彩作品. 其他作品可能要版友補完一下~

聽日都係公開展覽, 有機會再加相~  :)

相簿 link ~
https://plus.google.com/u/0/phot ... 0491001295649?hl=en

參賽者都有小小贈品~ :80:

post 一 D 我比較喜歡的作品. 其餘圖 可到上面的 相簿 link 內睇o下~   :)

規模不少的軍事情景, 好多o野同時發生係一個場景內~

兩架好大的船艦~

龜仙人, 非常過癮~

正得很, 噴射器仲有 LED~

令女~

好似係版友的作品 !  :71:

科幻組-情景作品~

電單車~

我的陪跑作品~  :34::34::34:

明天會再加相, thanks for watching~
支持!!
謝謝CHING發現小的作品~~~
我今年第一次去,原來真的很好睇的啦:)

今日去收返件, 再影o下相~

https://plus.google.com/u/0/phot ... 0491001295649?hl=en

GON !!

D 方程式 賽車靚到呢~

1:35 飛機, 好大隻~

大大隻千歲鷹~

好正~

籠屋~

其餘圖請睇 相簿 link ~  :)

最後都買o左架 Mini, 下年至砌 lu~~~

Thanks for watching ~
Thx for sharing!
very good, tks pic~~~~~~
陪跑 :71:

您的帖子長度不符合要求。
回復 6# ygat2005

玩o下嘛, 睇完其他人o既作品, 就知自己不足之處~

仲有個外國模型師現場示範舊化. 又有少少特價貨, 唔錯的 event~  :71: