Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ~行星試相館~ SHF *完全調和, 騎士不需有二人* Kamen Rider The Bee

回復 1# Jono@行星試相館

d色好襯,,好有蜜蜂feel^^

支持! 不過我就儲KABUTO D野ONLY
騎劫一下

支持!!!好LIKE LEE 個角色:handshake:
正~

很後悔當日沒有收 kabuto shf 的主役, 卻收了金銀銅...
魯烈火 發表於 24-11-2012 08:45 AM

感謝支持! :64: 我都係後追, 唉, The Bee 同 Sasword 都係長期天價. :42:
影得好
完全調和的感覺
Fantastic background and photos!
insomniac 發表於 24-11-2012 09:08 AM

感謝insomniac兄一直支持! :64:
回復 19# Jono@行星試相館

但THE BEE十二吋就破低價喎, 9條魚,
你真係可以試下加入12"行列呀:73:
支持~~~樓主影d相靚呀
kabuto都係我誰一一套收集shf,
除左金銀銅,其它都有,主要因為冇限定版
kelvinlam97 發表於 24-11-2012 10:16 AM

感謝Kelvin兄支持! :64: Kabuto而家隻thebee同sasword, 基本上仲貴過限定 :70:
相影得好正喔。。。:71:
期待更多好作品。。。
行星試相館 Facebook 專頁已啟動!

facebook.com/jonoarts

行星試相館深秋甲鬥系列第三彈.

Kamen  ...
Jono@行星試相館 發表於 24-11-2012 03:42 AM

奶奶當然是不能與人共享啦.":he:
THE BEE複眼影得靚, 靚相十卜
The Bee後期真係俾鬼隱:o
話時話jono兄無入drake:@
差隻電單車就Perpect
jono大又有好分享
The bee ...個人覺得係有d古怪嘅角色...
森記 發表於 24-11-2012 10:39 AM

感謝森記兄一直支持! :64: Kabuto裡面, 感覺就是帥哥大集匯...:36:

支持Jono兄既靚人靚境外拍
小弟都好鍾意The Bee,佢既外型真係好吸引到我
timothy276217 發表於 24-11-2012 12:41 PM

感謝tim兄! :64: Tim兄張The Bee都好型 :71: 可惜炒到上天堂了...
Excellent Photo!!!! :71: