Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 2013年6月派貨: 限定版 RAH DX Kamen Rider 劍 King Form

話時話呢隻係咪第一隻m記final form rider
eagooz369 發表於 26-11-2012 07:35 PM

第三之
第一隻 decade
第二隻 fourze 進化形態
第三之 king
想問頑仔今次係咪就係開25魚8草果間:?
回復 32# 白羊座_穆

無錯....蕉人會平d...不過full pay....
話時話呢隻係咪第一隻m記final form rider
eagooz369 發表於 26-11-2012 07:35 PM

No!  The first one is XXXXing Decade.  :44:

回復  Douglas.M.Saint

Fourze 隻final form 不錯呀..........
manchuenau 發表於 26-11-2012 03:53 PM

Yes! But the look of Fourze is really... :(
第三之
第一隻 decade
第二隻 fourze 進化形態
第三之 king
lydiamomo0903 發表於 26-11-2012 07:52 PM

哦...不過果2隻係我眼中都唔可以叫做幪面超人......
回復  白羊座_穆

無錯....蕉人會平d...不過full pay....
manchuenau 發表於 27-11-2012 09:26 AM

師兄,頑童落幾多訂?
6魚訂金。。。但真係有d 貴。。我知雞旺地底同二樓都有得。。。。
近排D figure 真係越來越貴, 隻隻都要2K以上:56:
今日截訂,小弟睇咗好多次,卒之今日頂唔住,訂咗!:cool:
呢隻我反而冇咩興趣,原型劍我幾like(講起未開盒),但King Form總是覺得好笨重同薯嘜,所以冇訂!
相反龍騎隻咩Alternative Zero 有興趣, 冇睇日版龍騎
所以唔識,但覺得佢型d!
唔知今個月會唔會delay???好似無晒聲..............
之前問過蕉人答6月尾,該今個星期,我都訂了,我都很期待。

幾靚都無用啦會爆皮body斷,最近入了隻限定黑龍牙隻手玩幾玩就斷左:56:見習生又唔識貼圖分享
我有20幾隻rider都沒有問題:73:
2011年打後....改了body.....好左好多啦..........