Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 2013年6月派貨: 限定版 RAH DX Kamen Rider 劍 King Form

頭像被屏蔽
25 魚8 草太貴啦。。。我去了蕉人訂啦。。。。Full Pay...行版。。。22魚。。。蕉人日版。。都係24魚。。。。報告完畢
頭像被屏蔽
而家啲貨係又話限定唔係又限定....搶錢咩........
不過.........又真係.....㊣.........
而家啲貨係又話限定唔係又限定....搶錢咩........
不過.........又真係.....㊣.........
UltramanAlex 發表於 25-11-2012 08:28 PM

U paid la~~~~~~~~~~~~~ :*
回復 18# communistic

都無法啦.....這隻我覺得可以係代表作.............一定要訂的......其他我都會等佢插水......
這隻真的好棒阿.讓人看了就有想買的衝動.:D 可是..為什麼要是限定!!:53:
回復 22# stl623

哈哈....而家其實只有每集的主型態同一d renew verison 不是限定.....其他都.............唉...........:80:
回復 20# Douglas.M.Saint

德哥你會唔會都訂king form???
回復  Douglas.M.Saint

德哥你會唔會都訂king form???
manchuenau 發表於 26-11-2012 02:37 PM

Must for all Final Form! :71: (Except Decade and Fourze... :()
回復 25# Douglas.M.Saint

Fourze 隻final form 不錯呀..........
頭像被屏蔽
好正,但實在太貴啦:50:.
好靚,一定要買
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
話時話呢隻係咪第一隻m記final form rider