Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] <舊物新影>赤之古代戰士 SHF Kaman Rider Kuuga

支持師兄post多d相........:71:..
Keep on buying more SHF:$~~~~~~~~
回復  vasaga

3言兩語 我怕比較難明白...(我表達能力差)
先準備 2-4張硬卡紙! 我買GE SIZE  ...
jokeryan 發表於 23-11-2012 02:42 AM

謝joker 大
好想整下背景令影出黎既效果好D
下次會試試~:shiny:
回復 14# Douglas.M.Saint

thank you very much:35:
回復 15# 老文

未睇過V3 套野..所以影住個張先..
追緊成套V3 睇有咩pose 可能擺:35:睇睇下自己都中意左v3
:77:回復 16# manchuenau

多謝大大支持:77:下次會大返小小嫁啦:36:
回復 20# jokeryan

v3...真心好睇..尤其到後期怪金剛出場...再到完場...到而家睇番有好多位都係經典..我都好like v3同怪金剛:71:
回復 17# timothy276217

本身想草 榮光之7人. 等等下連平成都買埋..
rider真係個大坑:50: 一震去拎新生夜騎:35:
回復 18# vasaga

期待大大成功之作:shiny:
成本都只係5草有找:p
Kuuga既劇情寫得好好,而且很喜歡未確認生命體的聚會總是黑沉沉
回復  timothy276217

本身想草 榮光之7人. 等等下連平成都買埋..
rider真係個大坑 一震去拎 ...
jokeryan 發表於 23-11-2012 01:14 PM

有需要既請出聲,小弟會幫手毒你架啦:p
回復 22# 老文

我重味睇到 riderman 出現..我只知佢會死:no:
好期待3月ge riderman:35:
回復 26# timothy276217

又多個:@ 好多大大都係毒手:@
回復 25# csquare

kuuga 真係好正....後期rider 有d吾夠kuuga好睇tim
回復 25# csquare

KUUGA又係超好睇.....戲味很濃:71::77: