Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX10 件褸個拉鍊扣錯左響左面, 有冇得叫 HT 重造?

話唔定做衫果個係女人,根本佢都搞錯左....
拉鏈左定右係男裝都應該係公認架啦,
唔會一時一樣架 ...
the_crow 發表於 23-11-2012 12:23 AM

戲服本身吾只一件, 所有劇照同硬照都係響右面, 証明呢個係造型
樓主~!重造嘅意思係叫HT成批貨造過~!?
左右唔同左真係咁重要~!??
trumanso 發表於 23-11-2012 12:18 AM

重吾重要睇你點睇, 今次好明顯係造褸果陣忘記將拉鍊扣預先扣響右面,後期發覺而又扣吾番, 夾硬扣左面...

正常拉鍊頭應該係左邊因為習慣用右手插落左邊拉鍊頭 亦有拉鍊頭會係右邊 以前係有分男左女右 但係依家d衫已經好小分得咁清楚 依家裇衫女裝都有分扣鈕粒鈕係右邊男裝在左邊
即係嚴格嚟講...戲服真係女裝...估唔到t800有著女裝嘅嗜好...:DD
回復 19# the_crow

身為香港人 , 我真心覺得自己既市民真係好大壓力:42:
咁其實係岩定錯依家拉鍊位置??
有圖有真相
回復  the_crow

身為香港人 , 我真心覺得自己既市民真係好大壓力
dvddvdhk 發表於 23-11-2012 08:22 AM

吾好響度偷換命題. 呢個吾係醃吾醃尖既問題, 頭雕改版我可以接受, 但係工序出錯就一定要承認.
回復 24# catcat

我左面甩到個扣, 不過右面上吾到......:26:
呢個根本係小問題來的, 我同我朋友果隻 DX10, 唔洗三分鐘就攪掂佐.
回復  catcat

我左面甩到個扣, 不過右面上吾到......
yuppi 發表於 23-11-2012 12:06 PM

我同我朋友果隻右面都上到, 都話叫你去換.
回復  catcat

我左面甩到個扣, 不過右面上吾到......
yuppi 發表於 23-11-2012 12:06 PM

要好用力先上到, 件衫車果時有時會勾左條線入去d 拉鍊位到, 搞到頂住
回復  the_crow

身為香港人 , 我真心覺得自己既市民真係好大壓力
dvddvdhk 發表於 23-11-2012 08:22 AM

這是香港的社民連文化:78:
回復 23# yuppi

我係吾會同你哎交既 , 都係個句 : 一件玩具黎啫 , 攪到上心卜腦 , 咁又何必呢 , 有問題咪拎去換 , 我都剛剛換完地台 , 吾肯換比你 , 你下次咪吾好買佢d野o羅 , 不停咁找錯處 , 自己又吾開心 , 咁好好玩既咩 ? 定係要証明比人睇你發現左個驚天大發現 ? 小弟多言 , 你既post我以後都吾會回 , 不喜隨便插 .