Toysdaily 玩具日報

查看: 7511|回復: 20

[Medicom] 又一隻~

早兩日小弟生日未收到......
到左今日先收到細佬送既禮物~開心死:$
手機相傷眼~

造型真係好靚~可惜人氣唔高:$

另外兩隻~

入埋黑甲鬥就可以收手了:):)
別太毒吧樓主∼!!!!:79:
別太毒吧樓主∼!!!!
Usteakum 發表於 21-11-2012 11:34 PM

手機相一D都唔毒架:unhappy:
手機相一D都唔毒架
lcm44bb 發表於 21-11-2012 11:41 PM

我只看到。。bee∼!!!!!!!:43:
唔熟識佢地....!但係d金色好靚!好吸引!:71:
唔熟識佢地....!但係d金色好靚!好吸引!
alan1128 發表於 22-11-2012 12:04 AM

M記既拉打係毒物~你對佢地有認識就知M記有幾正:shiny:
HT出得太悶~黎黎去去都係果D~輪迴地獄:angry:
回復 6# lcm44bb
我唯一買過m記既產品只係得"亞美盛屎拜打man"!!!!!!但係一只足夠令我感受都m記既威力!:71:

我唯一買過m記既產品只係得"亞美盛屎拜打man"!!!!!!但係一只足夠令我感受都m記既威力!:71:

絕對認同, 點講HT品質都係好正, 但BODY比例怪怪, 大肶個個都很粗, 個PAT亦阻礙腳部活動,而選角範疇比較少, 大多數為鬼佬電影角色, 雖然有少部份都極喜愛,但若收藏者為日系向的, 口味未必款款配合了, 如本人為例, 連手上HT訂單只有十多少少隻, 因為喜歡RIDER戰隊日系卡通, 所以不斷不斷的買(其實不是好事), 家下有數十隻M記了, 且觀其新BODY真的有好大改善, 至今都未有一隻陳列品斷過臂。反而對HT的,會三思才作購買決定。
回復 8# alan1128

就講LEE隻"亞美盛屎拜打man",已經係屎拜打MAN至今最正的了,HT今次未出貨已經敗了。
回復 10# 我的寶貝

好明顯!真係輸左幾條街!不過大家方向唔同!始終覺得hottoys既耐玩度比較高!不過師兄!!!其實我最想買個隻m既係.............................."米老鼠"!:35:
回復  lcm44bb

絕對認同, 點講HT品質都係好正, 但BODY比例怪怪, 大肶個個都很粗, 個PAT亦阻礙 ...
我的寶貝 發表於 22-11-2012 01:15 AM

師兄講得冇錯~M記素體擺既姿態自然好多~
我都係M記比HT多~可惜記以前既素體真係好唔耐用~令人標榜M記等同垃圾~
但自從轉新素體後已經好少聽人講自爆~亦有唔少佳品~可惜真人面相始終差一班......
期待M記繼續改善以往既拉打重出~:$
早兩日小弟生日未收到......
到左今日先收到細佬送既禮物~開心死
手機相傷眼~

造型真係好靚~可惜 ...
lcm44bb 發表於 21-11-2012 11:22 PM

果然係好兄弟喎:71:
有個咁好既兄弟真好。。。。the bee唔錯呀!!
頭像被屏蔽