Toysdaily 玩具日報

[其他] PREMIUM BANDAI Hong Kong 神秘消息公佈! 展覽@ TAI KOO MTR STATION

網上一元拍賣死貨?
怨念~
SOC GunBuster 再版, PB預訂only!
唔搵衰記做批發,自己做番
以後一律跟YEN價:45: :66:
PG UNICORN:71::71::71:
回復 34# adidas

我覺得唔夠震撼力囉,要好似上年咁,再出過神話,EX再加皇級,再吞你錢,咁先夠震撼力﹗可能今次有新既XG 既RX-78-2呀、DX既乜乜乜呀、SIC星矢咁呀,等等先夠力既…哈哈~~~
最少有d新魂shop無行咁一定唔係港日同步:x
如果係港日魂限同步就very good!

可惜日本仔始終是好嘢永遠留俾自己人 :67:
我估有門市可自行取貨減少運費或所有貨品和日本同步!
我估有門市可自行取貨減少運費或所有貨品和日本同步
玩具人生 發表於 22-11-2012 04:47 PM

剛開訂的新魂shop已證實無可能
So....Pre-order of RG 1/144 STRIKE ROUGE + HG 1/144 I.W.S.P. is the mystery news ??
So....Pre-order of RG 1/144 STRIKE ROUGE + HG 1/144 I.W.S.P. is the mystery news ??
ryoma1978 發表於 22-11-2012 04:50 PM

應該唔係呢個...
畀盡佢最多係搞魂展...
或者係免運費等等...
5點了,個fb仲入到嗎?:66:
完全是廢料

COPIED FROM TAMASHII FACEBOOK
"大家唔駛估啦,我們現在宣佈昨日所指嘅神秘消息比大家知啦!
TAMASHII NATIONS SPECIAL EXHIBITION@ TAIKOO MTR STATION
展出地點: 港鐵太古站內C和E出口前 (近吉之島和太古城中心出口方向)
展出期間: 2012年11月23日(五)至11月25日(日)
展出時間: 早上11時至晚上7時
展出內容: 届時將會展出TAMASHII NATIONS 12月重點商品, 香港魂WEB商店現正接受訂購之商品, 到時可即場預訂!
[S.H.Figuarts Kamen Rider Wizard Flame Style 等各種形態同場展出!!]
歡迎來臨參觀!!"
:sleep:
一D新意都冇……