Toysdaily 玩具日報

查看: 31304|回復: 75

[其他] PREMIUM BANDAI Hong Kong 神秘消息公佈! 展覽@ TAI KOO MTR STATION

TAMASHII NATIONS SPECIAL EXHIBITION@ TAIKOO MTR STATION
展出地點: 港鐵太古站內C和E出口前 (近吉之島和太古城中心出口方向)
展出期間: 2012年11月23日(五)至11月25日(日)
展出時間: 早上11時至晚上7時
展出內容: 届時將會展出TAMASHII NATIONS 12月重點商品, 香港魂WEB商店現正接受訂購之商品, 到時可即場預訂!
[S.H.Figuarts Kamen Rider Wizard Flame Style 等各種形態同場展出!!]

為咩要懶神秘
:ice: :ice: :ice:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PREMIUM BANDAI將於明天下午5時有神秘消息公佈比各位粉絲,
大家請密切留意我們嘅Facebook!

PREMIUM BANDAI Hong Kong facebook:
http://www.facebook.com/#!/pbandai.hk

唔知咩野呢?:x

相關帖子

結業嗎:x...........
5月 魂 SHOP 限定 DX超合金魂 萬能俠對應噴射飛翼 SET
我古應該系!噴射飛翼set:45:
所有限量品再版:p
聖衣神話"DX" :66:
以後停止所有限定玩具預訂:DD
我也收到這SMS....
究竟有mud勁野呢, 唔通女神, 皇級........:?
回復 2# yugi

呢個真是算做終極神秘消息 WO
:66:
半價, 再版, 所有產品HK同步, 應該只係新品消息吧?
東主有喜 全綫加價 :66:
唔使估啦! 係魂店門市開業.:36:
What the ... 有野就即刻講啦
卡隆再開訂,再搶過!!