Toysdaily 玩具日報

[詢問] MG 地獄死神一問

之前問過大家既意見(http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 2730&highlight=),我最後決定左要買地死,如冇意外,下個月就會買咖LA,大家比D意見la=]
MG 如果唔係對地獄死神有愛~ 真係唔好諗` 因為可動性好低~~ ~ 小弟砌了放櫃里唔敢再攪~
我都係玩開HG的~ 最新買了~MG  AGE 2 的DARK HOUND ~
可以一試`
如果只考慮素組
不妨可以試下:78:
個人意見呢部先係死神
回復 2# sing4u

那尼???右係低可動??點解我次次想買個D都低可動??哭TT
但係我想買一次MG,有咩好介紹??
成個新出MG wing系列(除左Wing同Wing zero外)
感覺個骨架有d兒戲, 不是太有精密感. 再加上設定問題, 小武器, 好似冇咩玩咁
當然, 你鍾意就冇問題啦
如果想砌MG only, 可試下新出SEED果四子, 有re-design o既外型, 架生又多(除左Aegis....)
呢幾隻就抵好多~
成個新出MG wing系列(除左Wing同Wing zero外)
感覺個骨架有d兒戲, 不是太有精密感. 再加上設定問題, 小武器 ...
廿一月 發表於 21-11-2012 04:45 PM

係…隻地獄死神真係…` 得把鐮刀~
新出的SEED睇落唔錯…
回復 5# 青色素組俠

AGE 2黑獵犬~ ?
同埋SEED 系?
其實有好多~
有好多WEB都詳細介紹MG 有哂所有資料~