Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 上帝早已預備第四回~There you are

多謝 leo大大,adam571大大,玩具bb,滴滴仔大大既收睇同回覆!:64:
咁真係要再一次向高登巴打致敬多次:64:
Forgot to say ... your X'mas gifts are really good ......envy u ..... :79:
回復 17# RRAAYY

ray大,你咁多女朋友,叫佢地個個買一隻figure俾您囉!:34:仲開心過我啦:34:
回復 12# 上帝

我可以借俾你去攪攪佢架...!!
上帝大大, 你d對白好正呀!!:71:
期待續集:77:
回復  RRAAYY

ray大,你咁多女朋友,叫佢地個個買一隻figure俾您囉!仲開心過我啦
上帝 發表於 20-11-2012 03:38 PM

No la.... I think in return I need to pay even more .... :66:
回復 19# DreamWorks

多謝先!下次有需要一定搵你幫手!
回復 20# chibita

多謝!最要你地開心同有同感!
回復 21# RRAAYY

多女朋友真係多煩惱!hahahaha~~~
回復 1# 上帝

云云眾多出極都仲有既新玩具、新毒物已經令我有 d 頂唔順,再加上愈黎愈多亂插鬧爆既 "有心" 留言,大大呢個 post 竟然令我狂笑。繼續吧!給我狂笑的浪漫吧!
:71::71::71::71::71:足五個Like
同ching你一樣,呢排都係只睇post,冇咩點回過,不過今次見到ching你既作品,點都要回一下,支持你!:71:
豆腐火腩飯    :66:
回復 25# jeffreyng

謝謝jeffrey大大!12吋呢條路的確花錢而漫長,而且而家仲要越出越貴,真係要厳選先得!就算有無錢買,仲要有咁大嘅地方收藏佢地!唔容易呀!
好有創意!!!!
有冇下集???