Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 不一樣的感覺 -- Robot魂 Wing Gundam Zero EW - Pearl Coating Ver.

各位師兄, 小弟今日收到HK魂SHOP寄黎既貨

內盒同埋吸塑都係雙膠紙, 底座個膠袋有多條膠紙(舊膠紙CUT斷左,有新既係上面痴住), 個袋仲俾人搣爛左再痴過膠紙,

其實真係好無奈, 雖然唔係要賣出去, 但係自己玩都係咁話....見到隻野咁樣,好似2手貨咁....都唔知係唔係日本果批俾人退左既次貨, REPACK再係香港出

內盒同埋吸塑都係雙膠紙, 底座個膠袋有多條膠紙(舊膠紙CUT斷左 ...
rx78ca 發表於 7-12-2012 10:55 PM

到左貨喇咩?:50:
呢隻WING本身已經靚,加埋樓主既攝影,簡直係劇毒!
收到mail 話已寄出
之前都冇send email 話幾時會派貨,好突然咁收到email話已寄出。
check tracking number 話運送中,冇人係屋企呀,無奈!:63:
之前都冇send email 話幾時會派貨,好突然咁收到email話已寄出。
check tracking number 話運送中,冇人係 ...
schiwong 發表於 8-12-2012 10:21 AM

咪就係...之前有得揀日期, 依家突然話已經送左貨.....

我SEND左EMAIL 去 CS 嘈佢....

內盒同埋吸塑都係雙膠紙, 底座個膠袋有多條膠紙(舊膠紙CUT斷左 ...
rx78ca 發表於 7-12-2012 10:55 PM

希望咁多位師兄收到既貨唔會好似我果盒咁SAD
today 8:00am 收到e-mail, check tracking number 話運送中, but still no call me...

i called 雅瑪多運輸 Hot-Line full day but no one pick my call......don't know when to my home...
回復 31# rx78ca 我都係突然打俾我話係我屋企樓下, 貨已收但冇CHING 講既双膠子情況.
BTW CHING唔好擔心啦, 你呢件做左2次QC 未必一定係二手既...有2 QC 可能會SAD貨機會小啲呢~
六點已收貨!
打卡!

got it too, use cheap cheap phone snap 2pics

剛收貨, 今次唔知搞咩出貨沒通知又沒得選擇送貨日期:blame: 見到這post先知出貨.
我盒都是雙膠紙, 已驗身. 十分靚仔:)
我今日都收貨了,好心急開盒睇下,實物好正。。。。。。。。無買錯。。嘻嘻
ps無雙膠紙
沒雙膠紙, 咁有沒問卷?
原來有雙膠紙。只是我開了另一面。。。。。:26: