Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ∴ Hawkeye∅Diver ∵ 鷹眼∅潛水員 ∴ (更新)

Cat Ching, Support & Very nice unit:71: I'm consider use my old SDU water team to change a better head la.
感謝樓上咁多位師兄支持!

小弟現正搭緊旅遊巴,同貓女秋季旅行中,不能一一答謝各位師兄了。:64:

回應一下,水底攝影小弟係玩過嘅:

不過好可惜,可以帶相機嘅室外泳池close左,而室內暖水泳池則嚴禁攝影....

相信今年內都無乜可能玩水中外拍了。:64:
潛水衣派咗?要去入~~~~~~~~~~~~~~~
個素體好match呢套衫
Hawkeye轉左波地,大隻左好多:71:
潛水look好:71:
Very good ar ..................  :no: ............. I love it
多謝分享,真係好型仔
讚!貓大美圖!潛水衣及珊瑚鞋等配件斷貨多時.終於有廠願意出啦!
好正o既配件,加上cat兄o既功力,
呢隻"潛水俠"鷹眼近乎完美....:71:
小弟之前響隔離台都睇中呢套衫,
但當時未派貨。
因為未玩過POPo既產品,
想問下係淨衫+配件,定係成盒連body頭雕買架,
價錢同質數如何~???Thx....Cat兄~:64:
頭像被屏蔽
好正o既配件,加上cat兄o既功力,
呢隻"潛水俠"鷹眼近乎完美....
小弟之前響隔離台都睇中呢套衫,
但 ...
kafai1978 發表於 16-11-2012 12:02 PM

Ching, I saw the set is suit with the shoes last night in "7". They also has parts from the TC set sale too.
回復 26# KKWai
哦,唔該晒師兄....!!!!!!!
:74:貓大出圖唔係唔支持吓嘩!!!?? 好型仔~~~
Cat大好圖呀, 舊化好正呀:71:
估唔到ACI個肌肉boby可以穿得到呢套dry suit:50:
我隻HT HALO套dry suit融晒膠, 一拎上手就成手黑色粒粒:69: , 真係都想換返套新dry suit俾佢:35:
好有水鬼隊feel
fannyabc128 發表於 16-11-2012 12:11 PM

如果出灰色dry suit, 真係可以d一隻飛虎水鬼