Toysdaily 玩具日報

查看: 12717|回復: 13

[分享討論] 今日去攞貨~s.h.f再版w,super one

驗屍報告:super one qc ok,盒盒靚仔:71:w就差小小,我揀咗幾盒,見到有幾隻D角都唔掂!!!:53:

己看左d ching影嘅super one 靚相,我遲D得閒先開盒影!!!:43:
驗屍報告:super one qc ok,盒盒靚仔w就差小小,我揀咗幾盒,見到有幾隻D角都唔掂!!!

...
blackrx188 發表於 11-11-2012 11:22 PM

W 好似唔止角有事
有咩事:@
我只留意眼角,無仔細check添:(
放左起公司無拎返屋企仲未開,有d擔心添:62:
有咩事
我只留意眼角,無仔細check添
放左起公司無拎返屋企仲未開,有d擔心添
Andyccel 發表於 11-11-2012 11:30 PM

起馬個綠身係周身都花哂同污糟..我去左2個地方..共簡左5盒..有4盒都係咁.......
我自問都算唔太揀擇.. 通常無乜大缺憾都算數~
不過隻W都真係幾嚇人...
果日我行過咁ARM應該剛剛到貨就拎.... 個哥仔都一野放低十盒俾我揀...
我拎起第1盒見OK都諗住走... 之但係佢放10盒係度我又8掛望下...

點知見到有D隻角灣左... 有D無左忽油... 有D個頭見到銀底油:Q

最後我拎起果盒已經叫做唔錯... 就走人... 懶得再睇落去...

笨大真係搞乜鬼... 愈來愈不濟...
我自問都算唔太揀擇.. 通常無乜大缺憾都算數~
不過隻W都真係幾嚇人...
果日我行過咁ARM應該剛剛到貨就拎. ...
trypticon 發表於 11-11-2012 11:53 PM

我自問是驗屍官..........佢之前果D已經好不濟.....
我隻w 隻角問題 粒左少少
右腳 向內側不能!好緊:50:
頭像被屏蔽
各位ching係咪係孤主訂?我今日去攞完返到屋企計返先知好似平過訂價...
EricBanana 發表於 12-11-2012 12:18 AM

咁咪好囉~
    我無訂到  要周圍搵=.=
各位ching係咪係孤主訂?我今日去攞完返到屋企計返先知好似平過訂價...
EricBanana 發表於 12-11-2012 12:18 AM

訂價一舊舊,落左5隻蟹訂,埋單只收你一死吧,慳左1隻蚊:66:
訂價一舊舊,落左5隻蟹訂,埋單只收你一死吧,慳左1隻蚊
Andyccel 發表於 12-11-2012 12:53 AM

訂價199 咁平orz
頭像被屏蔽
我只有左腳好緊,其他各樣都可接受。
哈哈,原來平左一蚊~真係驚喜!! 不過係孤主訂野不時都會有呢類驚喜,抵讚~
EricBanana 發表於 12-11-2012 09:39 AM

不過唔知佢幾時改善下佢既訂貨制度呢
成日覺得果本簿仔好唔可靠:(