Toysdaily 玩具日報

[分享討論] FIGMA 分享會

帶了師匠出差去

nela 發表於 4-12-2018 12:08 AM
帶了師匠出差去

帶著從者去旅行{:1_211:}
歐叉獅子 發表於 27-11-2018 12:00 AM
大大可以用以下網頁聯絡 GOODSMILE

https://partner.goodsmile.info/support/zh/inquiry/

今日小弟都收到佢哋寄返隻手掌過嚟!呢間公司都好有企業良心,我決定多多支持,唔該曬師兄之前比嘅聯絡電郵
deeyuk 發表於 5-12-2018 01:17 AM
今日小弟都收到佢哋寄返隻手掌過嚟!呢間公司都好有企業良心,我決定多多支持,唔該曬師兄之前比嘅聯絡電 ...

good smile 係好好.....所以家中figma 超過90......shf..唔夠30只
deeyuk 發表於 5-12-2018 01:17 AM
今日小弟都收到佢哋寄返隻手掌過嚟!呢間公司都好有企業良心,我決定多多支持,唔該曬師兄之前比嘅聯絡電 ...

師兄別客氣, 只是普通分享而已:36:
nela 發表於 5-12-2018 04:55 AM
good smile 係好好.....所以家中figma 超過90......shf..唔夠30只

咁我覺得figma都比shf精细D同靓D
figma 肆 (ふぃぐま し)
作品名
重兵装型女子高生
メーカー
マックスファクトリー価格8,148円 +税
発売時期2019/07

排到佢出2.0了

其實仲有好多動漫角色值得出....
例如「蟲師」的主角Ginko, 「弦音」的靜彌...等等

可惜學咗笨大...不斷翻炒舊角色...
{:1_377:}{:1_377:}
fktuen 發表於 12-1-2019 04:55 PM
其實仲有好多動漫角色值得出....
例如「蟲師」的主角Ginko, 「弦音」的靜彌...等等

終於見到你覆返自己起既post 了⋯⋯{:1_208:}
WONDERFUL HOBBY LIFE FOR YOU!! 29新貨
http://whl4u.jp/products/

改色翻炒......新娘個肚又無改番條隙.....{:1_214:}
nela 發表於 13-1-2019 12:13 PM
改色翻炒......新娘個肚又無改番條隙.....

黑色男好似靚DD {:1_226:}
(話說米白色我都無入 :DD)
nela 發表於 12-1-2019 09:48 PM
終於見到你覆返自己起既post 了⋯⋯

近來少左課今, 買返少少玩具 :shy: