Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lokia

[Hot Toys] 玩玩具,最緊要自己玩得開心姐∼∼ 再黎T-800∼

頭像被屏蔽
我有第一版T-800覺得非常開心...但如果我入了DX-10...我決計開心不起來...就像美國隊長事件一樣; 大多ching ...
APPLE5 發表於 11-11-2012 01:10 PM

零度戰姬呢d病態行為, 無非都係想引人注意, 比人鬧下, 

心理學家早前都有類似分折「由於求助者日常生活沉悶, 被人忽略, 渺視, 事業或學業沒有突出表現,  內心一直想找尋被重視, 刺激的快感。 但由於外表, 人格, 社交, 溝通等障礙, 加上個人性格極其內向, 又沒有勇氣於現實世界中表現內心的另一面, 所以只能在虛疑世界中建構一個虛假的理想角色, 以非常手法舒發其被壓抑住的欲望。建議患者或其親人早日帶他就醫, 以免進一步發展至抑鬱症或精神分裂症等精神病」佢越比人鬧得多, 就越興奮, 以取得自虐快感就好似sm狂咁.. 
多謝樓主真心分享。:77:
頭像被屏蔽
零度戰姬= 小丑V煞 = apple5 ??
ricky_lam522 發表於 11-11-2012 02:35 PM

Yes, they are the same 核能人。所以大家以後只需要用上面個段#32去回佢就夠。:38:
戰姬毀容後戴面具做V煞,俾人做瓜左附身部apple 5
認同apple5兄所言!
似得黎又要靚仔左!真係功力好高超!
以當年黎講,舊T800,T1000,DX01等真係神作!
我有两只旧版的T800,一只摆佐,一只未开盒,都订了DX10,不过未到货 (新加坡) 。
想拿未开盒的来交换多一只DX10,不过到底值不值得。Ching请给点意见。

戴超最正..^^..............
回復 23# lokia

心動不如行動, 我今日终於出去睇咗新版實物, 好坦白講: 同原先個版真係差好遠, 不過如果原先用呢個做版, 一定會更加快 cut 單. 舊版係靚, 不過新版就似, 我想買既係 T2 T-800, 並吾係洲長. DX10 係我第一次去 HT 排隊買既 1/6, 睇完實物完全冇後悔. 

P.S. 如果有邊個 ching 吾滿意想放單, 請通知我, 我想儲多隻

玩玩具,最緊要自己玩得開心姐∼∼

100萬個支持,我再加多句是重要自己識享受件玩具
回復 1# lokia

勁贊同!!等如鍾博士一樣,已經係最似既一隻。(只怪佢命水唔好)