Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 玩玩具,最緊要自己玩得開心姐∼∼ 再黎T-800∼

咁正都話唔靚唔似,唔似咪唔好買囉,唔好咁無聊啦!
頭像被屏蔽
回復  yuppi

如果DX-10頭雕正過第一版T-800...那麼版內一堆ching在complain; 怒火H記的原由是什麼? 而另 ...
APPLE5 發表於 11-11-2012 03:42 AM

第一版老人精都叫靚.....
回復  APPLE5

第一版T-800頭雕根本吾似 T2 入面個 T-800....
yuppi 發表於 2012-11-11 03:05

我覺得t2入面, 州長都有幾個樣. 至俊俏是光脫脫個分鐘.
應該要把 t8舊 跟 "阿諾"本人 分開來.
我老闆好鍾意州長, 話舊個隻才像樣. 我知道佢的理由, 所以明白.
同意大大!!~~~~~~~~:71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
不是DX-10不好, 而是第一版T-800頭雕太正點了且超乎想像的好...如果兩造互換, 版內讚賞的聲音一定多過於批評 ...
APPLE5 發表於 11-11-2012 01:10 AM

其實我出POST唔係為左安慰邊個, 我只係好順遂地玩玩具姐, 你第一版覺得太正點, 我會尊重你既感受, 無問題, 因為我諗無幾多個ching 會真係親眼見過當年拍緊T2既亞諾, 大家對亞諾既認識都係來自MOVIE 同相,就算而家想搵都搵唔番以前既亞諾, 所以邊個似邊個唔似, 都係各花入各眼.  我都唔想再硬山山係話DX正D敢樣~~ 只係想好好享受隻亞諾~:43:
回復 17# APPLE5

冷靜D分析吓啦, D 人 complain 係話 DX10 吾似個版, 呢點我都認同.

不過 DX10 的確比舊版似 T-800, 呢個又係另一回事. 套戲我睇過好多次, T2 T-800 係冇一個look 似阿伯.
回復 17# APPLE5

版內的師兄門是投訢跟訂貨時的樣版同大貨實物有出入!! 不要將問題混淆!!
回復  APPLE5

冷靜D分析吓啦, D 人 complain 係話 DX10 吾似個版, 呢點我都認同.

不過 DX10 的 ...
yuppi 發表於 11-11-2012 11:36 AM

零度戰姬呢d病態行為, 無非都係想引人注意, 比人鬧下, 

心理學家早前都有類似分折「由於求助者日常生活沉悶, 被人忽略, 渺視, 事業或學業沒有突出表現,  內心一直想找尋被重視, 刺激的快感。 但由於外表, 人格, 社交, 溝通等障礙, 加上個人性格極其內向, 又沒有勇氣於現實世界中表現內心的另一面, 所以只能在虛疑世界中建構一個虛假的理想角色, 以非常手法舒發其被壓抑住的欲望。建議患者或其親人早日帶他就醫, 以免進一步發展至抑鬱症或精神分裂症等精神病」佢越比人鬧得多, 就越興奮, 以取得自虐快感就好似sm狂咁..
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Totally agree:71:
係呀樓主,玩figure最緊要自己開心,無需要取悦人哋,得到别人認同,呢隻T-800我都玩得好開心 :71: