Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 火上加油 Hasbro Movie Hulk VS Toybiz Hulk VS Marvel Select + Spiderhulk

嘩~好有手感既玩具~~~
Hulk本身我有hulk個仔(即係耳環黑背心)同喪屍Hulk~~不過後者已放賣了~~^^
toybiz hulk 個樣表情最正:71:
回復 16# GGG

喪屍真係唔掂, 我頂唔住個低能樣無入..... (有得罪處請見諒) 明明大把樣版徧徧要咁很樣...:ice:
回復 17# faitheleaderer

Agree X 10!!! 今日街上上網更生適逢上網DOWN, 半個webpage data無左呢~~~ :60:
回復  avengers2012

河童 + 海豚 = 河豚~  講笑, 你O岩~~~~
darknight 發表於 10-11-2012 11:07 PM

仲難唔難搵?
回復 20# cmf12

好Q難. 不過留意YAHOO可能有好野. 但我係不斷搵EBAY, 正想訂時就係現時點1樓搵倒, 不過要6魚. 我計過都係平過EBAY才買. :)

但有時EBAY都有好野, 只要唔係好似我咁心急就實等倒. 我呢隻都有問題, 左腳踝痴死了.... :ice: 但太有愛都敗了... :die:
回復  cmf12

好Q難. 不過留意YAHOO可能有好野. 但我係不斷搵EBAY, 正想訂時就係現時點1樓搵倒, 不過要 ...
darknight 發表於 11-11-2012 09:13 PM

可動手指堅正..............

隻hasbro6吋.....都絕跡啦
我都係上個月 先無意中搵到
回復 22# cmf12

我住沙田也要專誠向荃灣交收才有HASBRO 6"呢....  3魚五草... 現時點賣5魚瘋價呢.... 不過我都念緊買D高達油筆做舊化.......... :!
回復  cmf12

我住沙田也要專誠向荃灣交收才有HASBRO 6"呢....  3魚五草... 現時點賣5魚瘋價呢.... 不 ...
darknight 發表於 11-11-2012 09:28 PM

上個月油塘奇趣開張..我就持8掛既心態去睇啦.點知一入去 見到有2隻 hulk 賣230 仲要有85折 ........好爽
回復 24# cmf12

好衰架, 搞到我瞓唔著添~~~~~~~~~~~~ :no:
回復  cmf12

好衰架, 搞到我瞓唔著添~~~~~~~~~~~~
darknight 發表於 11-11-2012 09:42 PM

係到簡左10幾分鐘 :shiny:  2隻既QC都麻麻 :die:

你無入電影版果隻ms hulk咩?
回復 26# cmf12

對MS愈來愈沒好感, 所以先買番TOYBIZ~~~~ :78:
回復  cmf12

對MS愈來愈沒好感, 所以先買番TOYBIZ~~~~
darknight 發表於 11-11-2012 10:25 PM

近排無乜HULK既產品 :no: 所以我想入ms
回復 28# cmf12

始終接受不了MS面相........
電影版的MS HULK可動性很好 感覺比6寸的強~~
動畫版MS HLUK還是當雕像看比較合適 可動確實有限,好在肌肉外形還算漂亮~~
MU今年出的那個3.75寸HULK反而是可動性最理想的版本~~