Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 微調Hottoys DX系列眼球 ~及~ DX10頭雕波地分享

...............
咁你呢個玩樂型..絕對好過好多技術型.
滴滴仔 發表於 9-11-2012 10:49 AM

嗚呀! 我都要做玩樂型呀:63:
嗚呀~~ 點解無歪炮教學~~~~
$hiine 發表於 9-11-2012 01:07 PM

好簡單,揾女友,吹一口氣。

動L,當堂又硬又直。:71:
...............
咁你呢個玩樂型..絕對好過好多技術型.
滴滴仔 發表於 9-11-2012 10:49 AM

嗚呀,點解貓貓要回文至睇到d字架?:63:

Its magic!:@
嗚呀! 我都要做玩樂型呀
Oldcat 發表於 9-11-2012 01:11 PM

老貓大大玩到咁都唔算玩樂型?:@

唔係化?:DD
嗚呀,點解貓貓要回文至睇到d字架?

Its magic!
catcat 發表於 9-11-2012 01:18 PM

大師壇數高, 已達神人境界,發無字回帖:$
嗚呀! 我都要做玩樂型呀
Oldcat 發表於 9-11-2012 01:11 PM

嗚呀!:63: 我都要做玩樂型呀 :34: ...

拿左DX10 未 old cat 兄:78:
我諗住sunday 先拿..小人d ... :43:
嗚呀,點解貓貓要回文至睇到d字架?

Its magic!
catcat 發表於 9-11-2012 01:18 PM

cat C 主...........有緣人先睇到:o.........
老貓大大玩到咁都唔算玩樂型?

唔係化?
catcat 發表於 9-11-2012 01:23 PM

唔知呢個post 玩唔玩到車震呢 :shiny:
嗚呀! 我都要做玩樂型呀  ...

拿左DX10 未 old cat 兄
我諗住sunday 先拿..小人d .. ...
滴滴仔 發表於 9-11-2012 02:12 PM

Sunday family day, 唔掂, 睇下今日夜D走唔走得:p
Sunday family day, 唔掂, 睇下今日夜D走唔走得
Oldcat 發表於 9-11-2012 02:18 PM

老貓大,提提您 ,揾個位拆盒睇睇支火神炮,有問題即換

剛剛lunch去左換炮,無支直嘅,令面嘅膠水漬多到嚇人,小弟最後費事麻煩人開太多盒,二揀一要左支叫做曲得無咁顯眼嘅。:64:
唔知呢個post 玩唔玩到車震呢
滴滴仔 發表於 9-11-2012 02:16 PM

影果時, 係有D手震:p
老貓大,提提您 ,揾個位拆盒睇睇支火神炮,有問題即換

剛剛lunch去左換炮,無支直&#2 ...
catcat 發表於 9-11-2012 02:26 PM

收到, 歪炮好驟忌, 但其實自己拆開再黏過得唔得呢:p
貓貓 你啲post 又救人, 又害人,  一啖沙糖一啖屎! 哈哈~
but i like it~!:71:
嗚呀! 我都要做玩樂型呀  ...

拿左DX10 未 old cat 兄
我諗住sunday 先拿..小人d .. ...
滴滴仔 發表於 9-11-2012 02:12 PM

oh sheep! 走唔甩要下個禮拜至拎得:78:
可能...可能咋....靚仔買FIGURE有著數,特別靚仔。

OK,認真MODE,貓貓用長焦距放大影,雖 ...
catcat 發表於 9-11-2012 12:37 PM

高清靚相,謝教學分享!:64:

講番DX10~ 個樣同輪廓都好似,係對眼太“亮晶晶“,太善良……太“小甜甜“ feel!:38: