Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 微調Hottoys DX系列眼球 ~及~ DX10頭雕波地分享

支持實戰教學,分析
一個讃!
Oldcat 發表於 9-11-2012 08:39 AM

多謝老貓大大讚賞。:)
Lucky that no problem with PERS on DX07 ... I need to take risk and modify the eyes on my Indiana Jo ...
RRAAYY 發表於 9-11-2012 09:37 AM

師兄唔考慮eb 1/4bd版拿?
次次見到樓主D相都會著迷....
雖然未能達到猫大的標準, 但見到你既相...講真我覺得都幾正....
Usteakum 發表於 9-11-2012 10:22 AM

師兄,好彩,係對d相著迷姐,爭d睇錯。:DD
小弟有老花眼,難度......比較高喎.....
catcat 發表於 9-11-2012 10:22 AM

我想試下, 但未知要點爆開 可動眼...(我都有老花):66:
我最想睇貓大出囡囡實戰教學....:35:
回復 1# catcat

見到你D相縱橫各個論壇又有高收視,我真係唔可以再po...!!
頭像被屏蔽
我想試下, 但未知要點爆開 可動眼...(我都有老花)
星月夜 發表於 9-11-2012 10:27 AM

小弟未試過成對眼攞出嚟,淨係試過因為爛pers所以cut走多餘膠件雙眼獨立轉。

不過睇樣似係好似著通joint位咁,用力一拉就出。:64:
呢隻由真面睇同其它方向睇有好大分別, btw隻T800真係有幾分似Jay Chow. :DD
回復  catcat

見到你D相縱橫各個論壇又有高收視,我真係唔可以再po...!!
DreamWorks 發表於 9-11-2012 10:30 AM

點解咁講呢?小弟係玩樂型,師兄係技術型,大家唔用路線,何必比較呢~

況且師兄嘅post人氣一樣超高喎~
:71:貓大教學正!!!!!
點解咁講呢?小弟係玩樂型,師兄係技術型,大家唔用路線,何必比較呢~

況且師兄嘅post人氣一樣 ...
catcat 發表於 9-11-2012 10:42 AM

:34: ...............
咁你呢個玩樂型..絕對好過好多技術型.
學習之∼受益匪淺∼∼:43:
唔知係咪貓貓 影得好, 我覺得你隻t800特別靚仔:58:
多謝貓貓大大教學!如果我揀貨揀極對眼都系中獎既話,大大既教學我會好好參考:71:
sofar大大你覺得哩只DX10既QC好嗎?