Toysdaily 玩具日報

查看: 18825|回復: 34

[其他] [意見收集]如果十二月同大家揾啲活動攪吓大家有無興趣呢?

我都好似好耐無喺度攪過活動啦! 如果十二月揾個星期六日同大家約埋出嚟攪吓活動大家有無興趣呢? 大家發表吓意見吖?
支持!
有靚女•靚景先唔浪費身邊器材。{:3_147:}
Support. Maybe we  can have lunch/dinner together on the same day :handshake:
Support. 等你好耐了:)
假如就到時間我都再出山~~~:71:
都係原班人馬喎!
去過嘅都知幾好玩,一班喜歡攝影的人,柴娃娃吹水一樂也!
想去請留言,齊人即成再電郵通知行程及費用詳情。{:3_137:}
好!等我度度同試吓問吓有無model得閒啦! 有結果再同大家講啦!
好!等我度度同試吓問吓有無model得閒啦! 有結果再同大家講啦!
pnchan 發表於 15-11-2012 04:59 PM

冇機又唔識影~~~唯有精神上支持~~~:79:
冇機又唔識影~~~唯有精神上支持~~~
黑色三連敗 發表於 17-11-2012 08:27 AM

你肯去,我有部 Nikon 可以比你試用o架?{:3_133:}
冇機又唔識影~~~唯有精神上支持~~~
黑色三連敗 發表於 17-11-2012 08:27 AM

唔怕外觀殘,但性能良好

我都有部老爺機 + 鏡頭 + 閃燈給你用:58:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
你肯去,我有部 Nikon 可以比你試用o架?
上下盤 發表於 18-11-2012 12:48 AM

多謝上下盤兄厚愛~~~:handshake:

啱啱同大人講完~~~已經ban左~~~:79:
唔怕外觀殘,但性能良好

我都有部老爺機 + 鏡頭 + 閃燈給你用
williamhychan 發表於 18-11-2012 01:18 PM

唔該晒呀~~~不過俾大人賓左~~~:help:

算啦~~~阿q精神~~~反正我都唔識影~~~:unhappy:
支持!:handshake:
唔該晒呀~~~不過俾大人賓左~~~

算啦~~~阿q精神~~~反正我都唔識影~~~
黑色三連敗 發表於 20-11-2012 12:35 PM

3link去吧~你大人都係驚你搞搞震啫.
影靚d番去沒事架啦~~
3link去吧~你大人都係驚你搞搞震啫.
影靚d番去沒事架啦~~
潔白紙巾 發表於 20-11-2012 01:33 PM

我都想~~~搞搞震~~~~呀~~~唔係~~~學影相~~~:help: 不過大人叫我番去影佢同囡囡~~~賓左~~~嗚嗚 :79: 您地影完我睇相啦~~~~:56: