Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Meteor 的戰車~~~Meteorstar

呢架會唔會好似fourze個架咁跌價呢
同意大大的說法和支持大大的post:71:
十卜Some大................:71:
真開心槓快可以睇到Some大三個post:58:
支持支持
頭像被屏蔽
Support some大~
好坦白講,呢架電單車如果唔係限定,肯定跌到X街!
靚車車~
不過我未買流星...
御姐喵 發表於 7-11-2012 11:16 AM
THX 御兄支持~~~~~~~:)流星特價中~~~~要買趁手~~~~~呢隻個賣勢再販機會唔高~~~~:(
如果是一般發售的話我會買的啦, 但暫時....看著some大的照片當作已買好了
手榴蛋包飯 發表於 7-11-2012 03:39 PM
謝手榴兄支持~~~~~:73:如果用一般發售咁就一定係件坐艇貨~~~~~:44:
又一架車車
仲唔出kuuga同ooo果架
saga522 發表於 7-11-2012 04:12 PM
笨大而家真係估佢唔到~~~~有响魂展出現都未必會咁快出~~~~但有啲就未展即出~~~~~:67:
呢架會唔會好似fourze個架咁跌價呢
msz006_ver.ka 發表於 7-11-2012 05:57 PM
魂限品加上少貨~~~~跌價機會唔高~~~~除非你過日本撞運氣啦~~~~:67:
同意大大的說法和支持大大的post
yundai555555 發表於 7-11-2012 06:09 PM
謝 yundai 兄支持~~~~~~~~~:)

十卜Some大................
真開心槓快可以睇到Some大三個post
支持支持
samyeun 發表於 7-11-2012 06:28 PM
THX samyeun 兄支持~~~~~趁有啲時間好想幫佢哋影相~~~~~~:)
拉打就係要有一架戰車:71:,可惜在劇中出場率遍低:unhappy:
比例看來同火箾車一樣冇問題呢:)
:71: 十卜!
:* 強烈支持一shf拉打配一電單車!
Support some大~
好坦白講,呢架電單車如果唔係限定,肯定跌到X街!
EricBanana 發表於 7-11-2012 07:11 PM
THX Eric 兄支持~~~~~:77:其實而家架架車都會慢慢變蟹貨~~~~連 Cyclone 咁靚都唔例外~~~:44:我驚以後出車都係魂限~~~~:55:
拉打就係要有一架戰車,可惜在劇中出場率遍低
比例看來同火箾車一樣冇問題呢
zero2443 發表於 8-11-2012 01:13 AM
THX zero2443 兄支持~~~~~~架車係輕啲~~~不過比例唔錯~~~~:DD
十卜!
強烈支持一shf拉打配一電單車!
麥師 發表於 8-11-2012 01:55 PM
yes~~~~~~拉打配車真係有氣勢啲~~~~~~:$

在此多謝各位支持本帖的朋友~~~~~~:)希望可以 keep 番有時間影相出帖啦~~~~:(
好POST 必需回~

抽吓水先~~:43: (速逃)
Support Some大

無買到流星的路過......
support some 大!!:71:

望落呢架做得好過w果架好多⋯:79:
呢架頂著啖罐既車, 我真係接受唔到了......:50:
不過都十卜some 大.....:71: