Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 店面實物 - Ada Wong : 好似中左伏...

如果呢隻吾好買,bio 6真係出師冇名
反應差的話ht會吾會有機改改谷現貨的...
出唔係問題...最大問題係價錢...依隻野係配件多D
但質素真係唔掂..好似仲要賣1牛2魚.....真係唔值依個價
8魚就接受到...
catwoman 帶左眼罩,我就冇視問題。
@rtoo 發表於 5-11-2012 04:05 PM

我一樣...
回復 78# manchung1989

認同,

個人覺得得如果出這款最好就全包會好D,因可動性一向是HT 弱項,所以不如如包

呢隻實唔買……唔知點解析,好唔啱….:44:

個頭雕已可以做返LEO咁既水平就好啦
睇官圖已經一般, 睇實物重~~ :70: 出電影版LA~~~
回復 75# 監獄兔

ha ha ha, I like your words~~ :66:
隻眼無神...唔係包膠真係noway =[
this figure should be $800 at most...
回復 84# kingeltshan

哈哈~~希望唔好比人ban啦:34:
嘩,搞乜?好彩冇中伏...:54:

眼尾尖,正宗鬼佬眼中的亞洲女人樣:38:

三白眼,正如蘇師傳話齋,係屬於「六親緣薄之眼」,恕小弟與姐姐你無緣啦:43:

改埋個下巴十足向海嵐,乜唔係應該係冰冰姐姐咩:p
嘩,搞乜?好彩冇中伏...

眼尾尖,正宗鬼佬眼中的亞洲女人樣

三白眼,正如蘇師傳話齋,係 ...
workshop418 發表於 6-11-2012 02:55 PM

Game 版呀 , 點似冰冰呀??:34:

看來廣告圖有PS過