Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 店面實物 - Ada Wong : 好似中左伏...

上周行過個實物都覺出事!catcat大good luck :(
頭像被屏蔽
店頭光源由下而上, 正宗恐怖電影打光方法, 官圖擺pose又好d, 可能只此原因....
師兄好了解ht
ckc882000 發表於 4-11-2012 11:47 PM

經過咁多伏,重唔明咩:o
經過咁多伏,重唔明咩
Code 發表於 5-11-2012 12:03 AM

都係sample相覺得正可以訂,如果連sample相都覺吾掂甘可以pass lol
emm....Saw it on last Friday night, I think too big for a asian figure... wait wait wait... Ada Wong is asian?
死魚眼:die::die::die::die:
oh! 似係上色出事!
搞咩Smokey eyes, 失手就變熊貓眼好似幾日無訓過兼塊面腫腫地:38:

我就覺....影得有D得包包面定佢真係包包面......加上上色, 雙眼冇神...
出左事......:80: 得閒都係出去睇下實物先....:55:
本來都唔車望個頭會好...只要個波地好好的我都收貨:44:
對唔住,各位Ching所言嘅「中伏」在我而然,反而睇實物時係加分多咗,因為官圖嗰個樣其實我不太接受,甚至連身形看官圖都同樣地差,但唔係話関節問題而係比例怪。當初訂都係因為佢係Bio4所至,後來佢再有實物放廚窗展示,看到實物才放心晒,就好似貓女一樣。以上只是個人喜好,不是為HT講好話,見諒!:64:當然我最想佢會出真人電影版嗰個就更好啦!:35:
真係唔明, 點解HT啲FIGURE全部都係三白眼???
返而最驚係包膠手...
腳眼關節見"金屬"...難接受... :26:
DAY ONE未睇辦時訂左, 星期日經過, 仔細睇清楚個辦, 面相同官圖有出入, 好似中左伏...

小弟玩女玩得少,  ...
catcat 發表於 4-11-2012 22:57

打死我都唔信,傳說中的貓大閱女無數,是有名的食家:p
回復 20# ckc882000
呢個道理,我完全一樣想法。
哇!

個樣好以想人打佢咁喎...:68: