Toysdaily 玩具日報

查看: 11356|回復: 36

[3A/ threezero] 【Metal Gear Solid - Rex】3A 又一機械神作!!

首先非常感謝3A 肯無條件替我更換破損了的Rex! 此售後服務真是無與倫比!值得一讚!!  

簡單報告:

包裝很有心思, 一打開即呈現遊戲中的感概符號, 相當有創意!
白色盒設計簡潔有力, 配合Alex的畫風, 一絕!
沒想到Rex實物竟可拆件如圖3那樣精細,設計相當有心思,
但如果炮彈位可設計為打開狀態, 就更perfect了, 不至於把玩時擔心配件容易掉落!
如果大脾位與股之間的關節改為金屬就好了! 因結構很複雜, 如用錯力就很易弄斷, 把玩時要留意!!
炮位的燈光特效, 原汁原味地呈獻!!非常期待Noise Boy~

P.S 今次的相制作了很久, 但值得..因遇了一間好公司! Rex 才得以重見天日! ^^

Thanks for watching!!
:71:師兄d相影得好正~~~
白色做底一流!:71:
Great photos !! Support REX .......... still waiting ....  :unhappy:
呢隻放大睇可以睇到毎個細节唧舊化做得逼真, 真係惊人.
呢隻巨物真係一流,今日終於都開左唻玩,拿上手玩既感覺太震撼:43: ,
呢隻真係 3日神作:71:
呢隻巨物真係一流,今日終於都開左唻玩,拿上手玩既感覺太震撼 ,
on111048 發表於 4-11-2012 10:30 PM

隻 REX 真係需要一張麻雀檯才夠 Display, 但上色和結搆真真超正 ~ :handshake:
每次見到HT同SEVEN嘅DISPLAY, 都比佢嘅數碼迷彩深深吸引, 可惜有得睇無得買...

帥兄好大工程影靚相!:$

咁大件野要玩棚拍, 不容易呀!:71:
巨大好物~!不得不讚!!!!:$
重之唔訂monger~要呢隻!!!話曬都係經典!!
小時候最愛~:die:
巨大好物~!不得不讚!!!!
重之唔訂monger~要呢隻!!!話曬都係經典!!
小時候最愛~
sonsonsun 發表於 4-11-2012 11:39 PM

新大~
呢隻好經典~
係時候帶佢番屋企了~:)
死啦,睇到甘多大大既毒圖,好似中中地,有d想帶佢番屋企啊:Q
回復 7# ATOM2003

冇錯,上色和結搆真真超正,不過最煩真係点display......:42:
隻VIP版究竟出得未。。。。。。
Wow, thanks for yr great photos !! :71:
神物!!入的好!!!:77: