Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.118~~~宇宙騎士~~~Fourze Cosmicstates

THX Leo 兄支持~~~~~ Cosmicstates 係水尾~~~啲貨較少~~~~未必有大幅降價~~~~
Vince 兄原來重差 ...
Somebody_Ex 發表於 3-11-2012 10:31 PM

幾難搵 <= 又唔係既 ... 我成日見, 係唔岩價 ja ... :31:
Wizard 除左 Fire form, 之後隻隻 暈限 .... 計落已經好金 ...
msz006
兄真係揀住黎入手喎~~~~~~
係呀~~~~大髀關節確係好鬆~~~~攪到企得唔穩~~~~
Somebody_Ex 發表於 5-11-2012 03:03 PM

shf關節最實一定係龍騎,&#21873;&#21873;先開隻白虎黎玩真係好大對比
不過呢隻把宇宙劍又真係幾正,無得唔入
正............十卜some大.........
wing0boy 發表於 4-11-2012 10:44 PM
謝 wingsir 支持啊~~~~~~~~~:77:
1來冇$, 2來冇位
msz006_ver.ka 發表於 5-11-2012 05:26 PM
原來如此~~~~~~~~~~~:55:
今次cosmic state隻藍色好靚
把劍都做得好細緻:71:

btw,今次擺40個switch上身點都好過神主牌既:76:
幾難搵
Vince 發表於 5-11-2012 05:45 PM
Rocketstates 原來有一兩間有貨~~~不過個價:( Wizard 幾乎一開始就隻隻限定真係好想 skip &#21655;佢~~~~:60:
shf關節最實一定係龍騎,&#21873;&#21873;先開隻白虎黎玩真係好大對比
不過呢隻把宇宙劍又真係幾正,無得 ...
frankieccc 發表於 5-11-2012 06:20 PM
龍騎係省招牌之作~~~~出得唔好就會輸番畀 figma~~~~~:74:不過而家&#21874;上色水準有少少差&#21655;~~~~:38:

十卜SOME大:71:
呢隻冇大愛又冇跌價可以放款了:43::43:
不過呢隻把宇宙劍又真係幾正,無得 ...
frankieccc 發表於 5-11-2012 06:20 PM

不過要就住整斷最難套件武器入去都係龍騎系
今次cosmic state隻藍色好靚
把劍都做得好細緻

btw,今次擺40個switch上身點都好過神主牌既
攝影_基 發表於 6-11-2012 12:34 AM
整體 cosmic 係 OK~~~~衰在大髀關節鬆企唔穩~~~~~:54:
十卜SOME大
呢隻冇大愛又冇跌價可以放款了
D@ZAce 發表於 6-11-2012 09:26 AM
THX D@ZAce 兄支持~~~~~跌價機會唔高~~~無咩大愛可以 skip ~~~~:DD
不過要就住整斷最難套件武器入去都係龍騎系
yugi 發表於 6-11-2012 09:39 AM
白虎隻虎爪真係好難套入去~~~~~:44:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~下次分享應該係流星車車~~~~:77:
支持 some大:71:

作為final form應該比其他form有更強大既羈絆, 令玩家有入手意慾既:58:
這個的實物拿在手上時感覺造得....普通了點?:44:
例如4個觸碰屏幕, 印刷質素竟然比FMCS還低, 又要拿不穩大劍orz
支持 some大

作為final form應該比其他form有更強大既羈絆, 令玩家有入手意慾既
big9kan 發表於 7-11-2012 01:17 AM
THX big9kan 兄支持~~~~~~~~原來你對呢隻有興趣喎~~~~~~:DD

這個的實物拿在手上時感覺造得....普通了點?
例如4個觸碰屏幕, 印刷質素竟然比FMCS還低, 又要拿不穩大 ...
手榴蛋包飯 發表於 7-11-2012 03:33 PM
心口&#21874;印刷其實都唔差~~~~係對腳大鬆累事~~~~~:80: