Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.118~~~宇宙騎士~~~Fourze Cosmicstates

12宮:80:............
支持Some大:)
Fourze糸列既shf基本上除咗firestates外都不錯,依家隻隻插水只怪設定不好:(
我仲未入呀...等緊插水..
支持Some大;)
Cosmic States都係等平啲先入~~~
leo_yamtszfung 發表於 3-11-2012 02:58 PM
THX Leo 兄支持~~~~~:) Cosmicstates 係水尾~~~啲貨較少~~~~未必有大幅降價~~~~:(
我差 雙火箭 冇入 ... 原本念住佢只係 電影版 出過場, TV版 "應該" 唔會出場, 點知佢居然最尾果幾集, 出場 ...
Vince 發表於 3-11-2012 02:59 PM
Vince 兄原來重差隻 Rocketstates~~~~:@ 呢隻而家係香港都幾難搵喎~~~~~:80:
刚好我正在玩这只,大剑真系好玩。
ToysHunter99 發表於 3-11-2012 03:44 PM
把劍係最好玩~~~~~~~:73:
Support Some大~
呢隻我仲未買,我等亞洲版先算~
Lobo 發表於 3-11-2012 03:46 PM
THX Lobo 兄支持~~~~~:)呢隻笨大就住黎出貨~~~~唔知會唔會有亞洲版呢~~~~:(
呢隻個樣真係好難接受:31:
我只入了base state, 車同流星
十卜some ,齊人相真正!
virtualman 發表於 3-11-2012 04:11 PM
THX virtualman 兄支持~~~~~~~~~~~~:77:
Support~Cosmic states係呢道好少人提,而我仲以為some大唔會出report tim!
EricBanana 發表於 3-11-2012 04:39 PM
真係無咩人講過~~~~~~~THX Eric 兄支持~~~~~:DD

原來樓主個隻都有關節鬆問題
我以為qc問題…… 真係好難企
反而攞返最初形態出黎玩,關節無問題
title fake左入來
jetman_black 發表於 3-11-2012 05:16 PM
大大誤會咗係另一個"宇宙騎士"~~~~~~~~:shy:
呢隻應該冇咩機會插水

之前諗住去現時點入 現時點既店舖竟然話賣哂 我都呆左秒
火野映司 發表於 3-11-2012 06:00 PM
我都覺得跌價機會不大~~~~因為貨量真係唔多~~~~~:(
12宮............
yugi 發表於 3-11-2012 07:11 PM
還悼念十二宮嘛~~~~~~~~~我訂埋隻射手座就可以收工了~~~~:shy:
支持Some大
Fourze糸列既shf基本上除咗firestates外都不錯,依家隻隻插水只怪設定不好
timothy276217 發表於 3-11-2012 07:34 PM
從一開始白色天龍俠已經相當唔討好~~~~跟住隻磁力型大玩考驗玩家啲接受能力~~~~攪到少咗好多人買~~~~~:44:
正............十卜some大.........
我仲未入呀...等緊插水..
天龍之神人 發表於 3-11-2012 10:22 PM
呢隻貨量較少~~~~好似上一次 OOO 恐龍 Combo 咁上下~~~~我諗插水機會唔係咁高~~~~~~:(
呢隻個樣真係好難接受
cchong420 發表於 3-11-2012 11:28 PM
最難頂的 Magnetstates 我都頂得過~~~~呢隻算好樣架啦~~~~~:o
我只入了base state, 車同流星
msz006_ver.ka 發表於 4-11-2012 08:43 AM
msz006
兄真係揀住黎入手喎~~~~~~:@
原來樓主個隻都有關節鬆問題
我以為qc問題…… 真係好難企
反而攞返最初形態出黎玩,關節無問題
frankieccc 發表於 4-11-2012 11:08 AM
係呀~~~~大髀關節確係好鬆~~~~攪到企得唔穩~~~~:oh:
msz006
兄真係揀住黎入手喎~~~~~~
係呀~~~~大髀關節確係好鬆~~~~攪到企得唔穩~~~~
Somebody_Ex 發表於 5-11-2012 15:03

1來冇$, 2來冇位