Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的收藏不值一哂, 但套櫃就見得下人 ~ (更新 lighting 交流)

有錢人既玩意真係唔同 妒嫉中>.<
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
very nice display, wish I had that much cabinet space to display my collection
無窗,這麼大的空間

格局似地庫

應該不是香港 :58:
正!!!!!!!!!!!!!!!!!
:58:自己喜愛便是了:71::71:
簡直嘆為觀止:@...正呀!!
一排4隻billy櫃(希望我冇估錯啦)真係好正好壯觀,下面唔擺只擺上層亦顯出對佢&#21707;&#22021;重視,始終&# ...
redcat2733 發表於 2-11-2012 03:53 PM

師兄~ 你講中哂 ! :71:
連我點解刻意唔用埋下層既原因都講埋出黎 ! 勁 ! :64:
兩隻 Billy 都可以好靚 ! 但用 Billy 櫃有一點好重要, 一定要注意 ! :^
就係一定要連玻璃門買, 有個兩度門成個櫃 high 好多 ! :$
無窗,這麼大的空間

格局似地庫

應該不是香港
Gretzky99 發表於 2-11-2012 10:03 PM

師兄你估中一半~ :^
我住的只係普通住宅大&#21414; , 我只係放低左窗簾, 而且空間亦唔算大 ! ( 只是 wide angle 的魔法 ~ ) :DD
你估中既係我身處多倫多~ :77:
師兄~ 你講中哂 !
連我點解刻意唔用埋下層既原因都講埋出黎 ! 勁 !
兩隻 Billy 都可以好靚 ...
frankylick 發表於 2-11-2012 11:48 PM

BTW, 加LED燈有冇機會出教學呢?或者close up相都ok&#22021;…:handshake:
BTW, 加LED燈有冇機會出教學呢?或者close up相都ok&#22021;…
redcat2733 發表於 3-11-2012 12:09 AM

OK~ 今晚返去影 ! 等我 update ~ :67:
BTW, 加LED燈有冇機會出教學呢?或者close up相都ok&#22021;…
redcat2733 發表於 3-11-2012 12:09 AM

updated ~ Enjoy ~:64:
能夠有咁好既空間放自己心愛既玩具 , 係幸福既一種 , 師兄擺得好整齊 , 又有做埋動作 , 但如果以依家既擺法 , 如果每個空間都做個背景既話 , 可觀性可能會更大呢 , 另外師兄可能好快又吾夠空間放之後既收藏勒:p
支持48大宅!!真的我的&#26790;!!:52: