Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2013年2月再版GFFMC#1006

防止變黃我覺得如果你長期放係盒, 一定要包好外盒, 放係通風地方, 唔好放係床下底或近牆身地方, 因為怕潮濕, 如果放DISPLAY櫃, 在櫃裡放D抽濕炭(日X城有得賣), 總之係天然物料既抽濕包, 唔好用化學果D, 我隻1006 DISPLAY左2年幾都無事, 2隻重高達個座都無黃, 唔想變黃就唔可以懶
Thanks for reply ~!
上網search#1006過D圖睇落膠膠地..
響In's point 見過同MB OOR一齊display, 好正 ...
j-man 發表於 2-11-2012 02:00 PM

原色版有人話冇事,但我display時耐左有少少黃賣左,可能有其他人keep得好未必禁快有事!!任何白色膠始終耐左都會變黃!!你鍾意隻Unicorn就無得怕黃!!但#1008佢本身果層乜鬼表面特別處理,就係表層果浸特別面D油仲容易變黃,所以入面底層白色無黃化,但外面特別易變黃,所以無得救!!:38:而可動就麻麻!!不過都真係外型唔錯!!:71:而武器就同Robot full action個部一樣!!我都好後悔放左,好在無高追,終於等到!!:79:
正WO !! 我當佢係MB獨角獸 要入返啦
自動變黃,諗起都肉痛.:50:
請問大家通響邊度訂, 訂價around幾多呢?  
我見yahoo bid 預訂around $1,600~1,780

另外大家覺得 E隻遲D會唔會出MB ?  :time:

FA unicorn我覺得一定係MB, 但出得FA 就定會多部紅色,
最多又係混商店限定.... 或者相反FA先係限定...........:angry:
究竟E隻入唔入好......好矛盾.....:sad:
請問大家通響邊度訂, 訂價around幾多呢?  
我見yahoo bid 預訂around $1,600~1,780

另外大家覺得 E隻 ...
j-man 發表於 5-11-2012 11:38 AM

出得FA應該會係綠色........:45:
E? 計返時間點, OVA 6 應該就出, 唔知會唔會有FA出場呢? 如果係既話好大機會Bandai 係想用返呢個模出FA之前食多一水:36:

我覺得依架出MB機會好細.....兩條line個product模式差吾多,仲要岩岩依架先再返出...

出MC ge unicorn綠色仲大機會...
上星期五孤摟開13xx,但今日已冇左了
好彩仲猶疑緊,唔係又多張單:DD
我仲係覺得會出覺醒版 (綠光) fa ver.
有 1008 就睇定 d先~
最好可以出mb/gffmc渣古:78:
今日去訂已經無得訂了
所以這台是免組裝全金屬的嗎???
Yahoo拍賣有得預訂,但個價係!^%) :(