Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2013年2月再版GFFMC#1006

請問當年訂幾多錢 ?
最後炒到幾多左右? 謝謝
j-man 發表於 2-11-2012 12:18 PM

當時十三至十四魚,後黎炒至二十幾至三十幾魚!!如果日版加初回特典會比較貴!!
好彩冇高追,that's good news!!!!!但............會唔會照舊好快變黃架都幾擔心....
kc53 發表於 2-11-2012 12:49 AM

基本上用料一樣,都會變黃,只係時間問題.........
但如果係fans,理得佢呀,始終可變合金版得佢同1008,如果係fans唔買遲啲又會自怨自唉。
Banshee should come soon too. :36:
Banshee should come soon too.
Macross長谷有洋 發表於 2-11-2012 12:56 PM

Banshee should not be change to yellow color la!!:(
現砌緊mg(5000yen改良版)
連這gffmc
小弟最欣賞le 2個unicorn
當時十三至十四魚,後黎炒至二十幾至三十幾魚!!如果日版加初回特典會比較貴!!
ckc52322 發表於 2-11-2012 12:26 PM

Thanks for reply ~!
上網search#1006過D圖睇落膠膠地..
響In's point 見過同MB OOR一齊display, 好正 !!
一D都唔膠 ,個隻應該係#1008

睇黎E部主要問題都係 有機會變黃
可動性問題大? 會唔會好似MG ver1 , 隻腳屈得90度..
武裝方面同Robot full action個部一樣?

謝謝各位解答 ^^
2月地獄。。。

字數補丁
我想要1002,什麼時候能再版?
其實究竟1006 定 1008會變黃?
其實究竟1006 定 1008會變黃?
Henry 發表於 2-11-2012 02:22 PM

BOTH...............................

http://toysdaily.com/discuz/thread-194765-1-3.html
咁真係可以考慮訂返隻玩呢.....跟住好快又到3月有exia玩呢....又要破財喇...:Q
港拍有人開訂18k,睇來其他都吳平得去邊
Y拍搶錢~~~~~~~~:66:
港拍有人開訂18k,睇來其他都吳平得去邊
b855506 發表於 2-11-2012 02:42 PM

我都留意到.. 但要落1K 定喎.. 出面街鋪都係 1魚至2魚訂..  唔放心囉
回復 42# b855506

又係賣家開始搶訂單既時侯了