Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] NECA - TERMINATOR 1

分享一下NECA 新出 ga terminator 1 角色,hope you like it !!

T-800  (TANKER TRUCK PURSUIT)

~~小第覺得這個價錢,有如此質素,實在難得,造型,上色,都跟到足,無話可說,........(仲送多個黑超頭)
     (此造型出現於警察局至未段)
       weapons#A SPAS-12 Automatic ShotgunAn AR-18 Assault Rifle

KYLE REESE

~~今輯最期待, kyle 終於實體化,好感動!!面相真係一流,超靚仔,暫時我儲咁多figure ,評分最高ga一隻,完全捕捉到個神遂,值得一讚!!
    ,附送ga sarah connor 照片,更加令fans 感動,neca 真細心!!
    weapons
     @ITHACA 37

"Where are you ,sarah connor?"

我仲有不少terminator figure ,你地有興趣,我再分享一下!!
幅SARAH相仔好正~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :71:
15 16

請問下半身可動的嗎?
妙麗 :$
回復 3# 純白騎士姬Saber

不可動 :78:
回復 5# Assassin

玩既價值唔高喎

買要考慮了
妙麗
Assassin 發表於 1-11-2012 12:23 AM

咁都發現到我,就奬你一幅相啦!!haha!!:71:

回復 7# 廁所仔

呢隻正, 我都淘左隻未開 :$