Toysdaily 玩具日報

[其他] 一項同玩具界, 特別係12吋人偶界,有關係的商業收購

回復 14# ckc882000

導演JJ君愛玩"估你唔到", 真係要等到2015...
回復 15# APPLE5

APPLE戰基 見解果然獨特!
回復  ckc882000

導演JJ君愛玩"估你唔到", 真係要等到2015...
chankb 發表於 31-10-2012 09:49 PM

冇所謂la,有生之年睇到九部star wars ok la:$
SW+ JJ Abrams超期待呀!
聽完呢個消息,唔知開心好定唔開心好!開心O既係有生之年仲有SW睇,:34:唔開心O既始終無左LUCAS掌舵的SW好擔心會無左傳統O既味道!同埋廸廸尼會有好多劇情上O既制爪:55:
我都希望新導演唔會轉將SW轉變得太離普啦!如果好似佢之前作品劇情要你估佢唔到O既話:66:,我呢D老一代FANS真係會接受唔到囉:69:(純個人感受,不認同可以當睇我唔到!:34:)
原本打算2012世界未日,睇完the avengers和tdkr都算了。死就死啦
宜家2015有avengers 2、JL 和SW....:help:

哩個消息又驚又喜....
喜係SW一定會有新作, (希望7,8,9入面, 3位元老主角會回歸, 趁佢地仲未死快D拍埋佢)
驚係冇左魯卡C嘅SW唔知會變成點....編劇們, 請高台貴手...照跟小說去拍就得架喇...
唔好改人地D故事....:69:

唔太擔心迪迪尼攪SW會太兒童化...因為MARVEL D電影都OK, 冇太刻意老少咸宜....

另外, 玩具版權唔知有冇影響呢....?
尤其SIDESHOW的12" FIGURE....
頭像被屏蔽
回復 22# MAX

認同!希望個版權唔好剩係落係孩記手中:79:唔係就幫我慳番筆錢:58:
講真, 我想obi wan , yoda , Anakin Skywalker個鬼魂間唔中出下來, 咁就好玩
flighttosky 發表於 1-11-2012 01:31 PM

講開Anakin Skywalker個鬼魂...舊版係老Anakin好地地....

由Darth Vader變翻做Jedi都可以接受, 因為由DarkSide回轉左....

但新版變左後生仔....好奇怪....佢個陣都未死....明明係老年時先瓜....

除非話個鬼魂外觀, 佢自己可以隨意改變啦....
It is time for a change ....  EP I - III are not very good at all.    G. Lucas is getting old and it is time to let the others to continue the development of the franchise.  

Good choice for both !

希望唔好見到呢一幕! (講笑only)
都唔知開心定唔開心...其實六集我覺得這一節故事差唔多,又再黎好似過多咁,唔知會唔會繼續講luke呢~,又或者全新故事,(但唔好又第二集斷手斷腳,第一集一定有宇宙飛機大戰等)
我反而想qui-gon jinn 又再以鬼魂出翻黎,繼續佢的"永生",其實想睇liam neeson..xd
有翻褔伯同莉亞公主我睇..xd

希望唔好見到呢一幕! (講笑only)
alan1128 發表於 1-11-2012 02:52 PM
回復 25# MAX
新版ep6最後用返後生仔聽聞佐治認為jedi的anakin理應停留0係後生階段,因此由dark side回復light side時,anakin個soul都會返翻去0個個階段。