Toysdaily 玩具日報

查看: 7766|回復: 16

[玩具攝影] 無背景無技術手機傷眼圖.......super climax Den-O shf

本體冇分別嗎...
後面多左粒嘢插翼羅.......我無climax 吾太清楚.....sorry
睇洛只系大左對翼!又無effect 我覺得吾太化算啦
by the way nice photos:71:
回復 4# jokeryan

查實小弟抱住還原"decade x w 大戰"中all final form果場的心態將隻嘢入手嘅...至於化算吾化算都要頂硬上la:30:
    家下只等shinning ,survive , king , armed 4隻姐:80:
正面睇真係唔多覺眼的翼:80:PASS
雖然已有climax FORM
如果 魂SHOP / HK 魂SHOP有貨會考慮!!!
I have bought it for my birthday present too~! so nice~~~
回復 5# paulcckcck
AGITO BURNING&SHINNING到依家都未出。。。。。。
等得好苦啊。。。。。。
4魚幾買為左個唔顯眼既翼
真係可以無視,等LINER
4魚幾買為左個唔顯眼既翼
真係可以無視,等LINER
卡妙 發表於 31-10-2012 01:06 AM

認同!!!!!!!但也恭喜樓主入到心頭好!!!謝分享!!!!
回復 10# 卡妙
仲有個專用地台:78:

小弟還是照收:43::43:
厲害厲害...上面果版野同CLIMAX FORM一模一樣...
不過我都有訂GE...有愛冇計...
Just because i havn't bought climax form  and have been waiting this final version so long………
支持支持....................:71:
考慮緊入唔入好:67: