Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3] 超級機械人大戰 OG 2 己發售

入手喇,但點解訂左比WALKIN仲貴架.........

真係靚到無話可說
入左琉璃篇
本書有好多甜圖......
祖達斯 發表於 29-11-2012 09:12 PM

可能 OG 冇咁受歡迎 la ... :Q
我琴晚入左 正樹 編 ... Cybuster 真係超勁 !!!!!!!!!! :shiny:
咪係囉 訂左仲貴過現貨....
呀渡 發表於 30-11-2012 12:32 AM

X2 唉...............!
可能 OG 冇咁受歡迎 la ...
我琴晚入左 正樹 編 ... Cybuster 真係超勁 !!!!!!!!!!
Vince 發表於 30-11-2012 10:44 AM

我去左搵飛龍~~~冇正樹~~~:(
我去左搵飛龍~~~冇正樹~~~
黑色三連敗 發表於 30-11-2012 05:37 PM

由頭玩過都好快 ja .... 不過你果條線 到11話 會出 大贊卡 :*
由頭玩過都好快 ja .... 不過你果條線 到11話 會出 大贊卡
Vince 發表於 30-11-2012 05:53 PM

其實琉璃同火魔都幾勁~
大技係咁射
第3話響介已經出埋,即刻有巨人
由頭玩過都好快 ja .... 不過你果條線 到11話 會出 大贊卡
Vince 發表於 30-11-2012 05:53 PM

係就快~~~我見有個成就要玩3次~~~都係冇所謂~~~反正第1次冇錢同唔熟個系統~~~玩多1,2次~~~我連SR POINT都只係攞左1次~~~:unhappy: 大贊卡~~~GOOD~~~睇完OG動畫玩~~~完全投入~~~~:$
其實琉璃同火魔都幾勁~
大技係咁射
第3話響介已經出埋,即刻有巨人
祖達斯 發表於 30-11-2012 08:16 PM

我覺得D命中率好唔得~~~試過80幾%都唔中~~~~:70:

巨人+集中仲好D~~~佢2個命中異常低~~~~:no:
想問問今次既主角機幾時出場?:43:
想問問今次既主角機幾時出場?
圭圭圭 發表於 1-12-2012 01:07 PM

呢集有冇主角~~~or開場爆機果個就係主角~~~:(
呢集有冇主角~~~or開場爆機果個就係主角~~~
黑色三連敗 發表於 1-12-2012 02:02 PM

好似係Alpha 3... 真實系男主角... 即係依古林嘅複製人?...:58:
好似係Alpha 3... 真實系男主角... 即係依古林嘅複製人?...
小櫻 發表於 1-12-2012 02:17 PM

依古林~~~~:? 有冇相睇睇小櫻大大~~~:shy:
好似係Alpha 3... 真實系男主角... 即係依古林嘅複製人?...
小櫻 發表於 1-12-2012 02:17 PM

大大講既係咪呢個?

不過今次機戰主角唔係呢個人咩?:30:
大大講既係咪呢個?

不過今次機戰主角唔係呢個人咩?
圭圭圭 發表於 1-12-2012 02:40 PM

佢就係主角~~~:@ 開頭出場咪佢黎~~~因為太多人又好多都做過主角~~~的確好難分~~~:30: 不過佢架機包晒封印條咁~~~完全唔似主角機~~~:(
其實只可以話係主線角色? 今次其實正樹擔大旗,響介隆聖做妹仔同二奶:58:(不過OG都無主角之分啦XD)
為了玩第2次機戰OG.
小弟我可是跑去買PS3的說
真的好好玩啊XDD