Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Monger release very soon (終於到啦)

回復 74# kafai1978

哈哈哈哈。。。原来系gum....真系有时间要留意下先
回復 76# bunchan
狗改不了吃屎,以前佢響隔離台,
專係用D大胸女郎做頭像,
黎到呢邊,諗住改名就冇人知,
未免太大真呱....!!!!!
係師兄本人? 定有人偷師兄你相呀?
aruns 發表於 31-10-2012 05:02 PM

小弟只係個普通打工仔, 無咁富貴買呢啲名錶跑車.
每日做足九個鐘, 為既都只係賺個錢玩自已中意既figure.
只係我唔明嗰位Ching post 佢既名車名錶出黎為乜....
如果佢係真心想同我地分享, 我都可能會為佢高興;
但如果佢係為左曬命或者其他用意既, 唔該節省少少.
唔好喺到曬, 去啲高檔地方同有錢佬分享....
我地呢到只係一班玩緊千幾二千既figure 既同好討論區;
而唔係佢嗰啲幾百萬既名車名錶!

講完了....唔啱聽既請大家唔好打小弟
回復  bunchan
黎到呢邊,諗住改名就冇人知, ...
kafai1978 發表於 31-10-2012 05:21 PM

戰機響呢邊出名,比人 close account 後再去鄰台搞事,比封殺後再返來。呢D無聊舊相已經post 過。當佢根本唔存在係呢個世界就ok ga la.
不如唔好理佢~~ 大家討論返就快出的 , 期待已久的Iron Monger 啦~~:love::):76:
頭像被屏蔽
回復  Dr.AL

我說我開這部車你大概也不會相信......

.
APPLE5 發表於 30-10-2012 10:00 PM

同高分低能同樣道理,有錢係一樣可以弱智的..:78:
頭像被屏蔽
挑 !  :45:  我個女做 BB 已經楂波子喇 !! :34:

挑 !    我個女做 BB 已經楂波子喇 !!
Dr.AL 發表於 31-10-2012 10:05 PM

勁哦 你個 女~~~~  咁細個都渣波子~~~ 有冇車牌架~~KEKE :71:   :66:
回復  bunchan
黎到呢邊,諗住改名就冇人知, ...
kafai1978 發表於 31-10-2012 05:21 PM

我並不希望他消失
他說被banned也依舊要回來同樂
的確, 這種丑角or troll 被banned結果消失了, 真得很無聊
回來讓人取笑好歡樂:45:
戰機反去火星打非機,地球不適合狸 !!!!
一見就火起 !!! 又偷相,又改圖,又吹水....... 再出多幾個post,連飛機都post出來說是自己的!!!!
如果這樣就太好了,那狸就正式可以打非機喇 !!!!
Ha.........
一見就火起 !!! 又偷相,又改圖,又吹水....... 再出多幾個post,連飛機都post出來說是自己的!!!!
如果這 ...
wilsonc8 發表於 31-10-2012 11:29 PM

何必咁認真,見到佢真人真係會慰問下佢,有咩野比佢人生更可憐
係師兄本人? 定有人偷師兄你相呀?
aruns 發表於 31-10-2012 05:02 PM

中到應一應, 熱烈奇待佢ge回覆. 真係希望佢繼續話lee d相係佢自己本人. :66: