Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Monger release very soon (終於到啦)

回復  bigmic2109
希望同個板唔好差太遠啦....!!!!!!!!
kafai1978 發表於 30-10-2012 03:44 PM

之前HT  係TRON 都做過呢個角色~` 今次第2次再做, 對佢地有少少信心~~~  我反而擔心個比例方面~~ :DD
回復 45# dvddvdhk
係啦,咁大隻中sad會好麻煩....!!!!
回復 46# bigmic2109
比例你預左同個板差唔多架喇....!!!!!!
回復 47# kafai1978

睇返上次佢出既預覽圖 , 個盒都真係幾大 , 比一般dx盒仲要大呢 , 我估都應該星期五度派 , 希望到時無雨啦 , 派完佢會吾會到 t800 呢 :D
Monger又高、又圓,一定大過DX啦,
段估個盒應該似SP咁,四四方方,
不過仲要大D......!!!!!!!
Box size, SS said: 21.00" H (533.4mm) x 16.00" W (406.4mm) x 6.00" L (152.4mm)*
回復 51# dengeki

OMG!! 成"半米"咁高... 拎死人....
好後悔冇訂,有d想追......:59:

比起上網看圖對比差1定2cm or mm....
我就寧願實物拿在手玩餐飽好過啦...
玩具始終係玩具,一上手玩自然會忘記好多執著..:78:
好後悔冇訂,有d想追......

比起上網看圖對比差1定2cm or mm....
我就寧願實物拿在手玩餐飽好過啦.. ...
the_crow 發表於 30-10-2012 05:45 PM

依家去上網買都起碼俾多 5,6百~:oh:~  不過冇訂又想買, 後追唯有~~:(
有埋呢隻,ironman 家族先至接近完整,比例d嘢好死,當你揸上手玩時,所有嘢都會忘記,非常期待
之前HT  係TRON 都做過呢個角色~` 今次第2次再做, 對佢地有少少信心~~~  我反而擔心個比例方面~~ ...
bigmic2109 發表於 30-10-2012 03:46 PM

重點應該唔係頭雕,怕iron monger sad多
回復 50# kafai1978 個盒真係唔講得笑.....除左要搵位比monger~仲要搵埋monger box~:p
咁大盒 ~到時攞貨應該唔俾現場CHECK 嗎???
頭像被屏蔽
回復  Dr.AL

我說我開這部車你大概也不會相信......

.
APPLE5 發表於 30-10-2012 10:00 PM

AP  + Ferrari = Sure Win !!!!!!!   what a rich guy !!!:handshake: