Toysdaily 玩具日報

查看: 15474|回復: 68

[玩具攝影] Robot魂 - Macross Frontier VF-25G (輕甲篇) 之 再嘗黑底底 2

繼上一次嘅 Robot魂 - Macross Frontier VF-25G 之 再嘗黑底底 之後,應承咗貓大會喺假期後加輕甲相!!:65:

今次唔講咁多,基本上只喺轉咗做輕甲,本體都係隻Robot魂 25G!!個 setting 都係差唔多,不過有啲改咗用飛燈,但係自己又 On9 唔記得轉色溫,令到啲色有啲怪怪咁!!:55:

承上一輯,一開始都係玩景深同 Focus point!!:77:

然後正正經經企定定!!:36:

學吓貓大玩低抄!! 不過畫虎不成反類犬!!:31:

Close Up !!:61:

SF 照!!:58:

再見咁多位師兄,有緣再會!!:43:

呢個喺今次嘅 setting 用咗五支燈,大大睇唔睇到喺邊五支??:75:

繼上一次嘅  之後,應承咗貓大會喺假期後加輕甲相!!
今次唔講咁多,基本上只&#2 ...
Godzima 發表於 29-10-2012 12:03 PM

我好佩服用襪泥做柔光:64:
我好佩服用襪泥做柔光
Warmblood 發表於 29-10-2012 12:07

畢大好快手,謝謝!!:77:
隻襪喺 0 手全新,無味袈!!:34:
畢大好快手,謝謝!!
隻襪喺 0 手全新,無味袈!!
Godzima 發表於 29-10-2012 12:11 PM

:78:我都無話有味......您講之麻.................

The room is so nice.:67:
我都無話有味......您講之麻.................
Warmblood 發表於 29-10-2012 12:15

報定案,驚你要老笠吖嘛!!:43:
報定案,驚你要老笠吖嘛!!
Godzima 發表於 29-10-2012 12:18 PM

您玩到5支燈...不如轉白底玩high key...打爆佢啦......:love:
The room is so nice.
Panzer 發表於 29-10-2012 12:18

P 大,你終於都嚟啦,我重以為你唔再禮我添!!:79::79::79::79::79:
我好佩服用襪泥做柔光
Warmblood 發表於 29-10-2012 12:07

影出來D相特別有味道:$
畢大好快手,謝謝!!
隻襪喺 0 手全新,無味袈!!
Godzima 發表於 29-10-2012 12:11 PM

明白,全新,已開,只check件

點解無小虎的底橫架:what:
明白,全新,已開,只check件
O暈 發表於 29-10-2012 12:31 PM

不過用腳check!

試真佢,有咩冬瓜荳瘸,攞返鋪一換一。
您玩到5支燈...不如轉白底玩high key...打爆佢啦......
Warmblood 發表於 29-10-2012 12:24

咩喺白底 high key??白色屁地嗰條友仔嗰啲??:?:?:?:?:?
G大,睇完您嘅相後,小弟發覺中毒已深,請問可以pm小弟係邊買同幾$嗎?:35:

講緊摺起左個架bb車。:64:
咩喺白底 high key??白色屁地嗰條友仔嗰啲??
Godzima 發表於 29-10-2012 12:37 PM

打爆個白底影呀!

咪扮野好喎~