Toysdaily 玩具日報

查看: 14175|回復: 33

[劇場創作] 上帝早已預備劇場中篇:爆烈天空第一回 (P.3 加第二回預告)

今年無出過劇場{:1_203:}見好多師兄都整左好多精彩嘅劇場創作,自己又心癢癢,趁呢幾日假期又有時間,整左個劇場,不過今年要向自己挑戰,玩大佢整個中篇故事:47:有幾多回就要睇自己嘅能力同時間啦!:shy:

今次個故事會以小龍先生為主角,初回會以輕鬆加動作嘅校園形式去發展,(可能會覺得好低能,不過大家輕鬆下啦):shy: 雖然道具、背景有限,更加沒有靚相機(只有電話同app),不過都會將我所有嘅收藏show係劇場裏面!當作自己嘅玩具記錄!娛人娛已:34: (希望)

捱左兩晚夜嘅製作,希望大家睇得開心!(ps.老婆話我半夜三更攪咁多野,又搭景又影相,跟住又執相砌圖,你唔覺得好無畏嘅咩,不過我對佢講:呢d係『玩玩具嘅男人的浪漫』):34: :34:

回復 1# 上帝

支持師兄,有心有力!撐!
Great post !!! Must support !!! Please continue.{:1_220:}
:71::71::71:
期待下一集出校長!!!:77::77:
真喺好有Heart , Support & 比個Like你:71:
回復  上帝

支持師兄,有心有力!撐!
DreamWorks 發表於 31-3-2013 05:12 PM

多謝Dreamwork兄嘅支持:77:!今次真係攪左好耐兼花左好多心機:58:
Great post !!! Must support !!! Please continue.
RRAAYY 發表於 31-3-2013 05:47 PM

好耐無見啦RAY師兄!一見您就回覆支持!感謝:77:
期待下一集出校長!!!
EDMONDLUN 發表於 31-3-2013 05:55 PM

多謝EMONDLUN兄支持!:77:唔知您估唔估到校長係邊個呢?:34:
OMG , 我支持你 .....................{:1_208:}
真喺好有Heart , Support & 比個Like你
teddy9800 發表於 31-3-2013 06:40 PM

多謝TEDDY9800支持!希望您會繼續收看及鍾意:77:
好正,好想快D 睇到下一part !:love:
GREAT POST 留名!
好有心機!
回復 8# 上帝
我估唔係譚詠論!{:1_197:}
真係好好笑:DD
等睇校長出場
Good show ! 乜都唔講,齋編輯都唔簡單,一個讚:71: