Toysdaily 玩具日報

查看: 9902|回復: 37

[Hot Toys] 今日拎 batman 中sad貨...

細佬我5個月先開始落HT坑...估唔到第一隻到手係Batman~
8號單....今日一點放工去門市拎Batman ...入到去冇人排隊...輕鬆取貨...開盒望兩望外表完美(可能我眼角低啦)....咁返到屋企先驗下...body無問題,槍既光度都冇問題...不過到可動眼就出事啦.....
得一邊識郁....睇下內部啦~又好似冇野,..再試下係米自己手細唔好啦~郁多兩郁變左鬥雞眼....XD....自己都苦笑左出黎...:55:
再睇下裡面...原來~帶動眼球既關節,有一個小左中間條心...攪到得一邊識郁...第一時間做救急
用工具移好位置,再一條幼身鐵線~串番好怇...郁兩郁....可動眼復活...Yeah~:66:.Xd
不過有SAD此終都想換好佢...
想問下師兄門係米14日內 帶單帶SAD件 上門市就可以換?唔使成盒拎上去?小弟新界仔成盒拎一拎來回都幾唔方便...SAD:26:

Yes…唔洗成盒拎,淨係帶Sad件…我中過幾次都係咁換
師兄識整返真係好難得...
俾我一定拎返去換... 反正14日內有保養~
好似要成盒拎去門巿度換架噃!(唔知會唔會俾果啲被輪姦過嘅貨俾師兄換呢?):45:
My EMP gum got defect part , I had called Toy hunters before exchange , their staff said I only need to bring back which u would like to exchange , no need to bring whole pack. Hope this info can help who like to exchange parts .
明白晒~多謝各位師兄提點:love:
今日我羅左,左邊個心口碳纖個塊成大點白色膠水印,下面仲一大劃花左,又要行多轉去換
頭像被屏蔽
我先前就說了這次H記DX-12中SAD貨非常的多...H記的QC......
APPLE5 發表於 27-10-2012 08:02 PM

你之前都話個dx07頭雕一定出事啦 , 吾做潛水俠勒咩呀姬戰兄 ?
老老實實~你自己家下搞掂之後O唔OK先?
會唔會都係鬆鬆地,危危乎?如果唔會就不如唔好換
無人保證到換返嚟一定好啲

萬一要換,記得將你個復健手術還原,唔係畀人話你搞過唔換就煩
回復 10# 不肖生
我當然知道要換唔可以亂黎,因為都知鐵線 唔係長久之法,鐵線係會軟...我要大整應該就會用鑽.加幼鐵棒.....
所以只係放左條鐵線入去個洞到 冇固定既 要拎出黎都好簡單,冇恆跡
:(
14日內梗係拎去換,唔好自己整,費事整完又話係你自己攪壞唔俾換仲麻煩(雖然應該唔會唔俾)
死啦, 隻 DX12 咁多 sad 位, 現場 check 基本上都 check 唔哂 ......
頭像被屏蔽
我會去m記坐低....慢慢check..
有問題...就返ht
換..唔想浪費車$