Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 卡邦令你失望嗎?

老貓兄講果次係咪小弟同法拉好似亞寶同馬沙一齊消失果次?

另外戰機上次PM粗口恐嚇我所以被 b ...
Dr.AL 發表於 27-10-2012 10:36 PM

亞寶同馬沙••••••好型噃:p
係呀•••金句”重點係我的手錶和車”,
TD三大奇俠之一借圖王戰機,
真係好想知HT 同佢有乜深仇大 ...
Oldcat 發表於 27-10-2012 13:28

吃不到的 .... :DD
回復  Oldcat

那是OC大大你運氣好...這批DX-12真的是SAD貨很多(我已經驗屍好幾盒, 才不管店員多不耐煩) ...
APPLE5 發表於 27-10-2012 13:40

思覺失調咩你,
出張 DX12 o既相睇下
頭像被屏蔽
老貓兄講果次係咪小弟同法拉好似亞寶同馬沙一齊消失果次?

另外戰機上次PM粗口恐嚇我所以被 b ...
Dr.AL 發表於 27-10-2012 10:36 PM

唔係呀嗎,條友乜野構造,邊度出產,咁_ _。:66: :66:
唔係呀嗎,條友乜野構造,邊度出產,咁_ _。
星月夜 發表於 28-10-2012 11:39 AM

佢用D大陸粗口媽我,話自己係北京嚟,睇唔過眼姓陳(候活)同我地D港人喎!!:45:
佢用D大陸粗口媽我,話自己係北京嚟,睇唔過眼姓陳(候活)同我地D港人喎!!
Dr.AL 發表於 28-10-2012 12:21 PM

O下,唔怪得咁 6 啦,o我...北京,原於妒忌。:66:(咁小學雞)
零度智商震gay:「I, I, I was ”made” in Beijing......」

:66:
係囉係囉,唔豬佢幾時返來
查實呢張相係未剪貼野黎架,佢之後都有幾多剪貼圖po出黎噃 ...
Oldcat 發表於 27-10-2012 05:39 PM

唉。。。:42: 個post已經畀人掉左去黑洞。。。
哩個post一定係法拉復活之後既代表作!!可惜可惜。。。

唔介意既話,我都响度分享一下我同女神既合照丫!!:65:
唉。。。 個post已經畀人掉左去黑洞。。。
哩個post一定係法拉復活之後既代表作!!可惜可惜。。。 ...
sundaydriver 發表於 29-10-2012 10:09

嘩!皮六兄好神呀,用自砌嘅 135 雙鏡機可以影到寶麗萊!!:50:
有冇教學呀??:65:
唉。。。 個post已經畀人掉左去黑洞。。。
哩個post一定係法拉復活之後既代表作!!可惜可惜。。。 ...
sundaydriver 發表於 29-10-2012 10:09 AM

哦!:@ 原來師兄都係同樣時間,地點,人物, 燈光,角度一親香宅:p
嘩!皮六兄好神呀,用自砌嘅 135 雙鏡機可以影到寶麗萊!!
有冇教學呀??
Godzima 發表於 29-10-2012 10:31 AM

好明顯部二眼同筒菲林係執落去架啦。。。:67:
得張寶麗萊係真架咋!!
哦! 原來師兄都係同樣時間,地點,人物, 燈光,角度一親香宅
Oldcat 發表於 29-10-2012 02:22 PM

我諗唔係掛。。。我果晚又無撞倒法拉喎。。。:50:
佢用D大陸粗口媽我,話自己係北京嚟,睇唔過眼姓陳(候活)同我地D港人喎!!
Dr.AL 發表於 28-10-2012 12:21 PM

依位戰雞真係傳奇人物...去咩論壇都被人ben...
我諗唔係掛。。。我果晚又無撞倒法拉喎。。。
sundaydriver 發表於 29-10-2012 02:33 PM

嚇! 咁神怪:Q
會唔會。。。。。。法拉係大大你幻想出黎架:p