Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 卡邦令你失望嗎?

回復 5# Oldcat

:66:情不自禁地曳曳
頭像被屏蔽
開呢個post果位係其一,你直覺同經驗感覺唔到?
星月夜 發表於 27-10-2012 01:39 PM

變身俠••••如果無記錯,個大名係在下回文時敬上的:p
四隻超人一役街知行聞,依家仲差”法拉俠”未現身:78:
有佢地三位,生活都真係樂趣多D:)
OT 添,Sorry:77:

回復 1# batmaniac

很難會對medicom或BM好高祈望,好多都要自己執過同換body, 但係佢大貨同版都很對稱,大家都應看了版才入,所以我對這卡邦沒有失望,但也沒有驚喜。
頭像被屏蔽
無失望, 因為冇入
回復  Oldcat

不知其他2俠為誰? 有何特異功能? 不是我對H記有仇...是H記讓我失望...我花在H記的錢比M記 ...
APPLE5 發表於 27-10-2012 01:35 PM

我花在尿布的錢畀香煙還多呢。。。:67:

戰機兄。。。我都身同感受!!:$
無失望...因未開盒
變身俠••••如果無記錯,個大名係在下回文時敬上的
四隻超人一役街知行聞,依家仲差”法拉 ...
Oldcat 發表於 27-10-2012 01:59 PM

我同法拉比較熟。。。:78: 唔知佢宜家點呢??!
回復  Oldcat

吾等身經戰役頗多...已使勝了自己也重傷累累...一BXN再BXN還是要回來這裡與大家同樂..... ...
APPLE5 發表於 27-10-2012 03:02 PM

幾位大俠為人偶介添上輕鬆氣氛,須然世界觀,想法,各人有別,
但無可否認為大家帶來歡笑,可敬,可敬:77:
我同法拉比較熟。。。 唔知佢宜家點呢??!
sundaydriver 發表於 27-10-2012 04:01 PM

係囉係囉,唔豬佢幾時返來:54:
查實呢張相係未剪貼野黎架,佢之後都有幾多剪貼圖po出黎噃:DD
我又覺得OK BOR, 雖然我隻有D SAD位, 整体OK AR
變身俠••••如果無記錯,個大名係在下回文時敬上的
四隻超人一役街知行聞,依家仲差”法拉 ...
Oldcat 發表於 27-10-2012 01:59 PM

老貓兄講果次係咪小弟同法拉好似亞寶同馬沙一齊消失果次?:58:

另外戰機上次PM粗口恐嚇我所以被 ban account ,低B到暈:53:
回復 1# batmaniac

直情係大頸胞!

手臂位,大肶位,黐錯哂!我自己黐好過!
有諗過入的。。。電鍍好正。。但睇左實物無Rider 咁好。。。又容易脫色。。。我都係訂Shf 算。。。留番d 錢追Rider....