Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: yuppi

[Medicom] 第一次買全新 Medicom 就中咗 SAD 貨....

回復  dvddvdhk

我看站內Chings插...我才跟著插...湊熱鬧......
APPLE5 發表於 28-10-2012 11:32 AM

自稱「北京人」嘅零度戰gay,你收隊啦,咁鐘意被人插就去「機」bar 喇,呢度cyber 插你唔夠喉㗎!!:34:
買M記野最好去番超人啦,貴D但包同你跟

另外,其實M記香港代理會跟進,我以前試過email 佢地,都幾交 ...
Dr.AL 發表於 28-10-2012 02:52 PM

我而家連件貨都吾響手,冇代理 email 。。。:no:
我而家連件貨都吾響手,冇代理 email 。。。
yuppi 發表於 28-10-2012 03:11 PM

我遲D俾你啦.......
你好!請問有代理的email嗎?
我果隻都中sad:53:
sad x 2, 頭頂少少花, 身後有膠水印, 不過都懶得換, 玩完就算, 費時等幾個月MUD 火都無晒
Medicom的QC越來越差:53:
費事逐個PM喇,各位大大可睇睇下面嘅 email address:

Customer Service Department

ELITE TOYS LIMITED (精英玩具有限公司)

Customer Service Hotline: (852) 2156 9055

E-Mail: info@elite-toys.com.hk

ELITE TOYS LIMITED is an official distributor of MEDICOM in Hong Kong and Macau markets.

:64:

回復  denniskwong

今日放低咗盒卡邦響店舖,吾知有冇得換同吾知幾時換到,宜家得番半張紙,希望 ...
yuppi 發表於 27-10-2012 11:26 PM

張紙咁流既.........................
不過祝你早日換貨成功
Thx師兄,我今天已經攞左去hottoys換,sales話最快半年至一年先換到,初初仲唔想比我換添
深表同情,我之前買Kaixa有花,也有同行換。
跟進過程需要時間及耐性,希望早日搞掂。