Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 第一次買全新 Medicom 就中咗 SAD 貨....

回復  APPLE5

我想問吓我插過邊個, 宜家係邊個人亂插一通。。。
yuppi 發表於 27-10-2012 12:19 AM

朋友, 先去鋪頭換, 正常應該得既
再唔得去搵代理, 我之前都換過隻龍珠, 一定幫你, 不過就唔知等幾耐.
回復 14# ckc882000

No la, too expensive.... also no feeling about this character.
小弟未有囡囡之前都有玩AV架,我買部Z7之前都有睇過你係avbuzz 同Yamaha 三機齊齊試果段參考架
Dr.AL 發表於 27-10-2012 09:55 AM

avbuzz....我都超過五年冇出 post 了...:(
回復 11# Dr.AL

亂插鼻祖,話人亂插:38:
回復  ckc882000

No la, too expensive.... also no feeling about this character.
chankb 發表於 27-10-2012 11:16 AM

大大意然冇入:@
點解咁多人知我玩AV。。。。。
yuppi 發表於 27-10-2012 12:23 AM

您個名同頭像, 在76一毛一樣呢見習ching.................... :36:
回復 16# denniskwong

今日放低咗盒卡邦響店舖,吾知有冇得換同吾知幾時換到,宜家得番半張紙,希望下星期有好消息啦。。。以後都係買二手算啦:help:

卒唔卒得甩佢架, 我果隻個心口左邊都係你類似嘅野,我以為我自己都中左
SAD貨,不過頭先就搵手指卒甩左
回復 23# kfhrider

我果隻係電鍍甩油.....:help:
回復  kfhrider

我果隻係電鍍甩油.....
yuppi 發表於 27-10-2012 11:44 PM

電鍍甩油想補油都難!
電鍍甩油想補油都難!
vanhelsing 發表於 28-10-2012 02:17 AM

其中一個店員仲話上網睇呢隻野好多SAD貨, 又話電鍍油好易整, 係收銀個哥哥仔好禮貌, 呢間野收錢前同收錢後完全吾同態度....
其中一個店員仲話上網睇呢隻野好多SAD貨, 又話電鍍油好易整, 係收銀個哥哥仔好禮貌, 呢間野收錢前同收錢 ...
yuppi 發表於 28-10-2012 09:11 AM

講真電鍍野都唔係咁高技術野,咁早出到貨,QC直頭係無睇。
新貨SAD就換貨...又試冇人講你唔得換...亂挿一通......
APPLE5 發表於 27-10-2012 12:15 AM

你d評論都幾偏頗喎 , m記有sad位就話可以換 , 插乜野 ? ht 一有sad位 , 你即刻撲出黎插都插吾切啦 , ht無得你換咩阿戰姬兄 ?
頭像被屏蔽
其中一個店員仲話上網睇呢隻野好多SAD貨, 又話電鍍油好易整, 係收銀個哥哥仔好禮貌, 呢間野收錢前同收錢 ...
yuppi 發表於 28-10-2012 09:11 AM

買M記野最好去番超人啦,貴D但包同你跟

另外,其實M記香港代理會跟進,我以前試過email 佢地,都幾交帶架