Toysdaily 玩具日報

查看: 2364|回復: 11

[Hot Toys] [人影我影]12吋Batman快影分享 (29/10更新)

終於拎左久候的Batman了, 這亦係我第一隻Hottoys12吋, 實在好靚, 真的一樣~

有Ching提過有長短腳問題, 我呢隻都右腳長少少, 不過就咁睇唔覺同埋企到就由佢啦.

隨手用手機影左幾張相:

咁多武器呢把槍最過癮, 由兩個盒仔變型合體而成~

29-10-2012更新:

唔好開閃光燈更佳...:31:
:71::71:師兄,dx12真係好正~~~
唔好開閃光燈更佳...
lcykl2000 發表於 26-10-2012 10:20 PM

係, 效果真係唔好~
遲下再慢慢影過
師兄,dx12真係好正~~~
EDMONDLUN 發表於 26-10-2012 10:45 PM

Yes~ 難怪咁多Ching入:73:
Yes~ 難怪咁多Ching入
edwardwong 發表於 26-10-2012 11:23 PM

batman fans,呢隻真係必入~~~
我今日都攞左,完全無Sad位(至少我自己認為),玩得好開心!!
呢隻真係無入錯,簡直係美源髪彩…「無得彈」!!
呢隻真係收貨有餘 , 但仍然有好多人覺得吾滿意 , 玩具黎啫 , 最緊要玩得開心先係路 !!
無錯, 最緊要玩得Happy~

我會比95分, 外型真係好perfect, detail位一絲不苟.
係可動性低要扣少少分~ 不過無計要外型靚, 套衫就要fit, 難免影響郁動, 特別下身. 希望將來技術能更perfect~:71:
呢隻堅係好野!!!!!!!!!!
見各位大大D相咁靚, 我又試用Photoshop加了張新相:65:
(香港夜景背景起google搵的)
Nice !! Batman in HK!!!!!!!!!!!