Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 五月玩X 正黑店, 留番EX處女自己炒

請問師兄們爆飯係指邊間?
請問師兄們爆飯係指邊間?
ro仔 發表於 26-10-2012 10:23 PM

兆萬地庫呢....
回復 43# fung0011

EX水雙魚訂%$*,我都喺佢度訂過射手同處女,次次足貨,係貴過蒸粉2,3草,但環境好啲同囡囡sales態度ok,算係咁!
頭像被屏蔽
一向同孤仔,國寶訂開冇咩問題,而家又知多間黑店~:@
好耐之前都已經BLACK LIST左佢 依家行開信和都係睇下一扭同搵下熟人就算 :(
呢間一年前我已經BLACKLIST左, 都係一間X鋪
luciferdark 發表於 26-10-2012 09:50 PM

同意!!!以前試過訂FIGMA,到貨貴過街價,唔會平比你,算!!合約精神!有一次訂隻SHF龍騎,全世界炒起,佢就話唔夠貨,追左佢成兩個星期,最後好灰氣唔知邊處班幾隻次貨比我,隻隻上色都有問題,但當時街已經沒現貨,死死氣要左一隻,以後連迫入去到廢事...............
依間死黑店。
佢係td有acc專幫自己講說話的,請留意。
輸打贏要死黑店
同意!!!以前試過訂FIGMA,到貨貴過街價,唔會平比你,算!!合約精神!有一次訂隻SHF龍騎,全世界炒起,佢就話唔 ...
W900 發表於 27-10-2012 12:42 AM

佢仆 街到等亞版到先畀人都試過啦
五月可恥! blame: 可恥!!:blame: 可恥!!!!! :blame:
訂過幾次Figma,未見有問題,可能都非搶手貨...
仲有佢一張單,呢幾日拎埋..但以後未必再光顧了....
今日見佢現貨八魚找一
勸吓佢回頭是岸算啦:o
我有個Friend係佢到訂兩隻, 五月玩X send SMS話比得一隻佢, 個 Friend 去取時話可否等一等遲些有冇貨, 但老闆話要發SMS三天內取貨, 唔係當你撻訂, 個 Friend 唯有取回訂金去買現貨, 可能佢見所有訂客都退哂訂所以現在擺現貨出嚟賣, 真可恥!!
我有個Friend係佢到訂兩隻, 五月玩X send SMS話比得一隻佢, 個 Friend 去取時話可否等一等遲些有冇貨, 但老 ...
cp12345 發表於 28-10-2012 02:12 AM

下=.= 你退哂訂 唔拎貨  佢唔擺現貨出黎賣  唔通等你地班訂客浪子回頭=.=????