Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 五月玩X 正黑店, 留番EX處女自己炒

:71:回復 13# etsc4344

頭先係隔離台見到話囉得.....放工會去囉!師兄你都可以出動啦!
回復 14# fadeasho999

拿, 小弟無惡意, 公平d咁問, 師兄係咪上次訂figma既本人:?
五月呢間pk 之前gx 60到貨加$100,已經以後吾會同佢訂野
真係知連呢間都會係咁呢......謝告知~:36:
回復  alan1128

爆飯訂左+1,未收到CALL,依家好鬼驚
唉,無訂就話姐,訂左都驚CUT單,唔知想點
etsc4344 發表於 26-10-2012 15:06

尋晚去爆飯拎左處女EX (我都係冇收到call就去拎)
佢好多箱貨, 放心 :shiny:
順便訂埋雙魚 :)

回復 16# alan1128

謝消息,收工過去睇下先:64:
之前人馬喺佢度訂攞到,雙魚已經喺佢度訂左,如果順利攞到處女,睇黎以後都要幫襯佢

順路訂埋HT隻ADA:43:

回復 20# ultimawk

YEAH!!
謝消息:64:
回復 21# etsc4344

我都覺得佢地不錯:71:
我昨天經過入去睇盒蛋, 聽到佢同一個訂客講, 如果你訂一隻EX一輝就可比一隻EX處女, 可以咁彈性?
呢d情況好似警訊入面d個案咁
同一類騙案無論提醒過市民幾多次都好都依然會不斷有人中招

人類總會犯相同的錯誤:71:
上次訂人馬都係係爆飯訂,有時個姐姐會打唔切電話,但佢地通常都會準時到貨的。
我昨天經過入去睇盒蛋, 聽到佢同一個訂客講, 如果你訂一隻EX一輝就可比一隻EX處女, 可以咁彈性?
cp12345 發表於 26-10-2012 03:45 PM

但件處女咩價先:shy:
五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame: 五月玩巨, 可恥!! :blame:
可恥!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我就唔信喇。
上次有隻figma佢唔夠俾人,佢都叫人出去其他鋪(孤仔)跑,
有啲人呢,聽到消息就扮哂係 ...
fadeasho999 發表於 26-10-2012 03:11 PM

我有朋友都係咁,係佢度訂左都話冇貨要退訂,事實來的
(利申:我唔識樓主,唔好話我地打龍通)
本人係五月玩X訂了EX處女, 佢話要食一輝所以唔夠貨派, 我訂時都問佢會唔會CUT貨, 佢話一定唔會, 估唔到佢自 ...
saint2012 發表於 26-10-2012 01:27 PM

係咪信鵝二樓果間?~~你訂左幾多隻?~~佢話訂多過一隻只能給一隻~~
小弟都係呢間訂(第二次同佢訂野)~~琴晚拿左冇問題~~