Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具攝影] [Halloween應節帖之二] 群P Michael Jackson "Thriller"

P = Punch ah !!! 貓 !!!
Godzima 發表於 26-10-2012 12:20 PM

咁加埋SUCKER咪變6 P?:@

嘩,貓貓咁快就比人射到一地都喺!!!!
Godzima 發表於 26-10-2012 12:24 PM

咁使唔使好似倒影板上的塵咁,用同一處理辦法呀?:shiny:
咁加埋SUCKER咪變6 P?
catcat 發表於 26-10-2012 12:25

嘩!!五件喪屍男圍 BabyDoll,師兄,你都幾重口味!!:50:
咁使唔使好似倒影板上的塵咁,用同一處理辦法呀?
catcat 發表於 26-10-2012 12:27

仲唔快啲,望,仲望喎!!:blame:
仲唔快啲,望,仲望喎!!
Godzima 發表於 26-10-2012 12:29 PM

個人衷心希望揾個好些少嘅清潔工~

MJ嘅Thriller比較多人認識, 但是小弟比較喜歡MJ music MV story "Ghost".
有成個故事, 勁舞加CG, 師兄有性趣, 留意o下
MJ嘅Thriller比較多人認識, 但是小弟比較喜歡MJ music MV story "Ghost".
有成個故事, 勁舞加CG, 師 ...
evilalive 發表於 26-10-2012 06:37 PM

Ghost算係中後期mv,mj一人分演兩角,開頭真係估唔到條肥佬係佢。

不過一開波,上身跳舞就真相大白了。

論經典,始終都係thriller完勝,起碼小弟唔太記得mj係ghost套outfit....

論經典, 當然係Thriller喇, 但論制作...小弟就vote Ghost多一票了.

師兄果然係師兄....見識廣闊
萬聖節正日,推一推post應節,不喜勿打面。:71:

希望各位師兄有一個開心好玩嘅halloween!:71:
:66:應節!!!very good
多謝師兄用心製作!!
應節!應節!:71: