Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 朗豪坊"這兒”有girl friend實物睇。

頭像被屏蔽
回復 62# hotroys
對呀...我去到.Enterbay再走返轉頭
上次MIB都係咁,這兒優先預訂平小小,可能係佩合電影公司當宣傳掛
回復 60# hongwohse

對!買自己鐘意就得,其他的聲音只會作參考!
No need full pay ...prepay $180- only
在旺角朗豪坊, UA 戲院售票處旁, 一間叫"這兒"的精品店(攤位)訂
...
hongwohse 發表於 26-10-2012 09:11 PM

那不知海外的可以买到吗?!?!?
我覺得ok吖,目的都係想草多d女啫。
已訂,九魚八蟹,比一魚八蟹訂,約12月中派貨,佢話這兒promo先呢個價,遲d在eb門市買要11魚8蟹wor,有興趣既 ...
anaken 發表於 26-10-2012 09:28 PM

?!唔係嘛?唔過千??真係估唔到喎!咁即係又要我入啫?:30:
回復 68# 黃金獅子座

入啦!入啦!,好抵㗎 C HING:75:(放毒中)  hehe
回復  黃金獅子座

入啦!入啦!,好抵㗎 C HING(放毒中)  hehe
anaken 發表於 27-10-2012 10:48 AM

Ching唔駛咁急放毒嘅,等我親身睇下個頭雕先,如果連版都唔掂,大貨再減20%就唔駛諗嘞!這個亦係我對EB啲嘢又愛又恨嘅原因。:49:
那不知海外的可以买到吗?!?!?
kkchan 發表於 26-10-2012 11:43 PM

可以,上eb官網訂。不過要計運費同用美金
我隻mib k都係咁買
可以,上eb官網訂。不過要計運費同用美金
我隻mib k都係咁買
月心 發表於 27-10-2012 11:52 AM

未见有
未见有
kkchan 發表於 27-10-2012 12:04 PM

咁就等下啦
要求不高,个板ok.希望大貨一樣就好了。

我仲十五十六ING, 女神雖好, 但欠綠葉, 護士衫缺乏了那份誘惑, 太厚了
另一方面髮型不該是"陶瓷"曲髮嗎?
手掌亦大了點吧, 沒有了那份美感